Beoordeling Vakantiepark De Krim-Texel

8,0
207 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,8 Faciliteiten 8,0
Schoonmaak accommodatie 7,8 Prijs/kwaliteit 7,8
Park algemeen 8,3 Kindvriendelijk 8,2
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 39
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 96
Geen kinderen 72
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
100% van de gasten raadt Vakantiepark De Krim-Texel aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  3  4  5  6  7  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 19-07-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Goed verblijf. Huisje was lekker groot. Schoonmaak had veel beter gekund. Huisje was behoorlijk vies.
 
Beoordeling van Familie Ramp | Delft | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-07-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
Wij komen elk jaar wel een week op dit vakantiepark, vanwege de zeer prettige omgeving van en het park De Krim en het gehele eiland. De kleinkinderen komen hier graag vanwege de vele mogelijkheden voor vertier.
TipsAlle bijzonderheden zijn uitvoerig op te zoeken via de eigen vernieuwde site van De Krim.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 09-07-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
5,4
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Het huis was gedateerd, meubilair kapot, versleten en oud. Geen goede matrassen. De douche was niet goed te regelen en ronduit vies. Er staat een wasmachine waarvoor je elke dag moet betalen, ook als je er geen gebruik van maakt. Ook de tv was klein, oud en slecht. De afstandsbediening werkte niet.
 
Beoordeling van Calja van Eek | Westervoort | Geen kinderen | 02-07-2012
4-persoons chalet Krim (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,7
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Wij zaten in een chalet, erg leuk en ook goede bedden, enige nadeel is dat als de zon er op staat word het binnen erg warm en benauwd.
TipsEcomare is erg leuk, vooral de zeehonden. Heerlijk ijs bij de ijsboerderij gegeten. We hebben 2 dagen een scooter gehuurd vlakbij het park, dan kan je over het hele eiland heen crossen. Als je nog nooit in een vuurtoren bent geweest zou ik zeker gaan, anders niet. En de introductievlucht zweefvliegen is echt een gave ervaring om nooit meer te vergeten!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 26-06-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooi en verzorgd park. Bungalows bieden veel privacy vanwege grote tuin. Zes persoonsbungalows zijn wel wat klein als je echt met zes personen verblijft! Verder netjes en verzorgd.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 25-06-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
prima park, prettige bungalow met alles erop en eraan, vrije ligging
 
Beoordeling van Fam. Oude Nijhuis | Geen kinderen | 21-06-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Bij aankomst bij de bungalow was deze niet schoongemaakt. Na overleg met de receptie zou er een schoonmaakploeg zo snel mogelijk aan de slag gaan maar hebben we niet geaccepteerd aangezien de schoonmaak naar onze mening nogal wat tijd in beslag zou nemen en we onze kleine Suus van 8 maand bij ons hadden. Vervolgens kwam de parkbeheerder en regelde gelijk een perfecte andere bungalow. Een klein probleempje met internet werd ook door de technische dienst snel verholpen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-06-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
mooi park, fijn huisje
TipsVanaf t park is fietsen naar de vuurtoren ook met een kind van 8 prima te doen. Ecomare is een leuk uitstapje voor iedereen
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-06-2012
4-persoons chalet Krim (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Het is een goed onderhouden, netjes, en schoon park met ruime huisjes en veel vertier voor de kinderen. Wij komen zeker nog een keer terug.
TipsDe robben tocht op de boot de vriendschap is zeker een aanrader.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-06-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Prachtig park met veel faciliteiten. Mooi, netjes en keurig onderhouden. Voor de kindern heel veel te beleven. Echt super! Onze bungalow was wat minder. Niet echt goed schoongemaakt, mieren etc.
TipsPaal 28 is een toptent. Goede prijs/kwaliteit, mooie locatie en vriendelijk personeel. In de Cocksdorp zijn we op twee locaties weggelopen van het terras omdat we ongekend lang moesten wachten. Ecomare is ook prachtig om te bezoeken, zeker met kinderen vanaf een jaar of 7.
 
  Pagina «  3  4  5  6  7  »