Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Vakantiepark De Krim-Texel

8,2
699 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 8,2 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 7,9 Prijs/kwaliteit 8,0
Park algemeen 8,5 Kindvriendelijk 8,3
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 145
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 370
Geen kinderen 184
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
97% van de gasten raadt Vakantiepark De Krim-Texel aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  1  2  3  4  5  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 15-09-2013
6-persoons bungalow D
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
let goed op de glibaan in het zwembad, het bad waar je in terecht komt is veel te klein. staat ook zeer duidelijk aangegeven dat je alleen zittend van de glijbaan mag, maar onze zoon had dit niet gelezen en heeft een tand verspeeld!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-09-2013
6-persoons bungalow D
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Het was een heerlijke vakantie met een leuk huis. Op wat kleine puntjes van gebrek aan onderhoud na, was het een goed huisje. Het enige is dat er toch ook wat rommel en hoopjes konijnenkeutels in de tuin lagen, maar dat hoort nu eenmaal bij een natuurgebied!
TipsHet Pannenkoek huis in Cocksdorp was heel leuk!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 12-09-2013
6-persoons bungalow D
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Een zeer mooie bungalow inrichting zeer compleet een aanrader voor iedereen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-09-2013
8-persoons familievilla (sauna)
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Erg mooi, schoon huis. Erg klantvriendelijk personeel.zoals bijv. Een klein probleem met de DVD-speler, werd snel opgelost. We hebben erg genoten met ons gezin!
TipsIn Oosterend, heerlijk !!! vis gegeten bij "Het Cafeetje". Hier ook erg kindvriendelijk personeel.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 30-08-2013
6-persoons bungalow D
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
ik vind het een groot park,maar de voorzieningen waren voor jong en oud goed.zowel om te eten als om te spelen.
Tipsje kunt er goed fietsen door de natuur en goed bij het strand komen. verder kun je er ook vissen vanaf het srtand.kortom er is genoeg te doen op en bij het park.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-07-2013
6-persoons bungalow D
 
review cijfer
8,8
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad. Het huisje was erg mooi en ruim, en het park was geweldig voor kinderen. Enige minpunt was dat er in de woonkamer een grote mat lag waar hondenharen in zaten en die naar rook stonk. Ik vind het niet hygienisch om in een huisje waar steeds andere mensen en kinderen en honden komen een mat te leggen. Verder was er wel goed schoongemaakt.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-04-2013
4-persoons chalet Krim
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
chalet was schoon, van alle gemakken voorzien en de bedden waren al opgemaakt. na melding/klacht over sigarettenrooklucht in rookvrij chalet werden we vlot omgeboekt naar een ander chalet
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-04-2013
4-persoons chalet Krim
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Wij verbleven in chalet 40, een schitterend gelegen chalet. De chalets staan over het algemeen ruim opgesteld en zijn volledig ingericht. Bij binnenkomst stond de verwarming aan en rook het chalet schoon en fris. De bedden waren opgemaakt en in de badkamer hing zelf al een rol toiletpapier.
 
Beoordeling van Jannie de Jong. | Delft | Geen kinderen | 08-10-2012
4-persoons chalet Krim (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Een heerlijk huis, met alles wat je nodig hebt.En goede spullen, zoals de tv,stereo, keukenapparatuur en niet te vergeten heeerlijke bedden. s'Morgens even warme broodjes halen..... Heerlijk ! Op loopafstand naar het strand en de duinen! s'Avonds hoor je de zee ruisen! Ook heerlijk rustig.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 07-10-2012
6-persoons bungalow D (actie) (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Ik ben met twee vriendinnen in het park geweest. Wij hebben bijzonder genoten van de ligging van het huisje en van van het huisje zelf. Vriendelijke dames bij het inchecken. Is altijd gezellig binnenkomen.
TipsHuur een fiets op het park en ga er dan met windkracht 6 maar vrolijk tegenaan. Heerlijk gegeten aan het strand. Maandan naar de markt in Den Burg geweest. Supergezellig en in het dorp heerlijke pantoffels kopen. Doen!!!!
 
  «  1  2  3  4  5  »