Beoordeling Oostappen Vakantiepark Elfenmeer

6,9
187 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,4 Faciliteiten 7,1
Schoonmaak accommodatie 5,9 Prijs/kwaliteit 6,4
Park algemeen 7,3 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 31
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 101
Geen kinderen 55
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
43% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark Elfenmeer aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van F. Paauwe | Deventer | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2015
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
5,7
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Niet boeken bij dit park!!! Geen aanrader!! We moeten extra betalen aan schoonmaak omdat wij onze honden mee namen. Vraag me af waarvoor?? De caravans zijn zo ontzettend smerig dat je de honden er niet eens in wil laten slapen. De "comfort"caravans zijn sterk verouderd. Nu is dat niet zo erg iets wat oud is, hoeft geen achterstallig onderhoud te hebben en hoeft zeker niet zo smerig te zijn als deze caravans. Wij hebben de vakantie ook eerder afgebroken en zijn naar huis gegaan.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-08-2015
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Helaas geen internet op het park, slechte wegwijzering, lang wachten in de snackbar, eten was niet lekker, comfort home was slecht schoon gemaakt, geen inventaris lijst, oude vieze koekenpan, alleen hetbzwembad krijgt een dikke 9
TipsHeerlijk eten en een goede prijs, zeer vriendelijk personeel in herkenbosch bij Pellie,s smulparadijs
 
Beoordeling van Tamara | Dordrecht | Geen kinderen | 04-08-2015
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 6,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Leuk gezellig park. De accomodatie was schoon genoeg voor mij. Helaas zat er een gat in de badkamer van de caravan die we opmerkte door het indeuken van het zeil. helaas kon je bij het cafe en het binnenzwembad. Verder was het een prima park.
TipsMergelrijk en de steenkolenmijn en valkenburg zijn een aanrader. En ook maastricht en de sint pietersberg zijn het bezoeken waard.
 
Beoordeling van ongena | axel | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-08-2015
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
zeer leuk park voor de kinderen.
 
Beoordeling van Vanessa | Rotterdam | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-08-2015
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
I.t.t. de vele slechte recensies die Elfenmeer krijgt, kan ik alleen maar zeer positief over het park, de accommodatie én de medewerkers zijn. Voor de mensen die via veilingen en/of Bungalows.nl boeken heb ik maar één opmerkingen: je kunt niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten! Het personeel doet er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Is er iets niet in orde met de accommodatie? Ga VRIENDELIJK (i.p.v. het personeel af te snauwen) naar de receptie en het wordt zsm geregeld.
TipsDe Meinweg is prachtig. Een dagje Valkenburg met al haar grotten en leuke winkelstraten en steegjes is een aanrader. Roermond heeft een verrassende mooie binnenstad en leuke terrasjes aan het water. Toer eens een dagje naar de Nord Eifel (Monschau, Rursee, etc.). Er is zoveel leuks in de omgeving te doen.
 
Beoordeling van Nienke | Hengelo | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-07-2015
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Receptie vriendelijk en behulpzaam. Snackbar een ramp,zowel sfeer onderling als tempo. Animatieteam jong,beetje knullig maar wel erg vriendelijk Omgeving schoon,mooi!
 
Beoordeling van teus van kleij leerdam | Geen kinderen | 09-04-2015
4/6-persoons mobile home Luxe Meinweg Comfort
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 6,5
het inchecken was een groot drama duurde wel twee uur s,avonds om 8 uur stonden nog steeds mensen in de rij. bij aankomst in de caravan bleek er geen koelkast en tv te zijn werd wel snel geregeld dat de spullen kwamen. verder was de verwarming zeer onvoldoende het mobilehome was niet warm te krijgen al was het ook wel koud voor de tijd van het6 jaar
Tipsnatinaal park de meinweg is erg mooi . de roode beek route van 11 km is een aanrader voor de wandelaars
 
Beoordeling van joris | belgie | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 02-10-2014
4/6-persoons mobile home Luxe Meinweg Comfort
 
review cijfer
6,8
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
het is een park voor de zomer,wij zijn in eind sept geweest en dan is er niets meer te beleven,ondanks het mooie weer,de horeca is dicht om 21h,alleen het café is nog open,met als gevolg dat we dan in de friettent van het dorp iets gaan halen zijn om te eten.de caravans zijn ruim,maar staan dicht op elkaar. vriendelijk personeel,dat wel.
Tipsfriettent in het centrum .
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 26-08-2014
4/6-persoons mobile home Luxe Meinweg Comfort
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Huiverig na het lezen van negatieve recensies over o.a. hygiene kwamen we bij onze accommodatie (Daelenbroeck comforthome) aan. Alles viel reuze mee! Wij hadden een schoon onderkomen en waar wij verbleven was genoeg ruimte en comfortabel genoeg voor ons gezin. Ideaal dat je de auto voor je deur kan parkeren.
TipsNatuurschoon/bos rondom is prachtig, voor boodschappen kan je makkelijk terecht in Herkenbosch en dagje shoppen is heel leuk in Roermond bij Outlet en het oude centrum.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-08-2014
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
5,6
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
na twee uur wachten op zogenaamde schoonmaak kregen wij eindelijk onze sleutel .Bij de caravan aangekomen was het èèn gore bende van schimmel door heel de caravan tot poep en kots randen in de wc pot .Matras was erg smerig en totaal versleten .onder het matras lagen resten van broodjes en bierdopjes .Te ranzig voor woorden. Na ons beklag te hebben gedaan zouden ze meteen komen voor schoonmaak .Na twee uur nog niemand geweest .Plezier was weg dus met piepende banden richting huis gereden .
 
  Pagina 1  2  3  4  »