Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Oostappen Vakantiepark Elfenmeer

6,8
162 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,8 Faciliteiten 6,9
Schoonmaak accommodatie 5,5 Prijs/kwaliteit 6,7
Park algemeen 6,9 Kindvriendelijk 7,4
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 28
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 86
Geen kinderen 48
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
40% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark Elfenmeer aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  1  2  3  4  5  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 28-07-2014
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
6,3
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,1 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Pluspunten: het park is geweldig, supermooi zwembad, voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen, goede animatie. Goede supermarkt Verbeterpunten: we hebben 2 uur!!! in de rij gestaan voor onze sleutel bij het inchecken. De accomodaties moeten echt vernieuwd/gemoderniseerd worden en beter schoongemaakt worden. Ook terras en aankleding bij de stacaravans kan absoluut verbeterd worden. Algeheel: supervakantie gehad mede door het prachtige weer
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 10-08-2013
6-persoons Vakantietent
 
review cijfer
4,5
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
wij zaten in een kant en klare tent en vond dit ronduit vies en smerig eruit zien. bedden verroest doeken van kabines vol met vlekken smoeselige matrassen, het is dat wij prachtig weer hadden en er niet veel in hoefde te zitten anders was is gelijk naar huis gegaan. verder moest je een half uur in de rij staan voor een ijsje 3 kwartier wachten op je patatje en waren de wc's ook niet echt schoon en dit allemaal door personeelstekort. prullenbakken puilde elke dag uit overal lag vuil. erg zonde !!!
 
Beoordeling van M. Bosch | Arnhem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 08-08-2013
6-persoons Vakantietent
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
Zeker bij mooi zomerweer een mooie camping, lekker buiten leven. Bij kou of regen weinig binnenfaciliteiten. Helaas is bekend dat het (horeca) management van Oostappen niet zo best is, vooral bij calamiteiten. Wij kunnen daarmee leven, maar vinden wij wel keer op keer zonde. Niet nodig. we bedoelen hiermee: lange wachttijden, kwaliteit van eten is matig, personeel niet adequaat, etc.
TipsIn Herkenbosch en Roermond kun je overal lekker eten en is veel vbertier.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 02-08-2013
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Inderdaad altijd lange wachttijd bij receptie, en inderdaad lange wachttijd bij restaurant en snackbar. Stacaravan kon iets beter gepoetst worden. Verder bij problemen werden deze meteen opgelost. Voor kinderen een ideale camping !
TipsSpeeltuin kitskensberg aanrader voor kinderen.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 07-11-2012
6-persoons bungalow
 
review cijfer
5,9
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Mooi park, gezien de lokatie! Helaas hadden wij geen mooi weer en waren daardoor veel in het huis. Wat erg tegen viel, slecht onderhoud, vies, ontbreken van inventaris en vooral koud.. Uiteindelijk maar hout gehaald, van de verwarming kregen we hoofdpijn en ging na een half uur uit (bewegingsensor) dus een ontspannen filmpje was er niet bij (ook omdat de tv een flikkerend beeld had.. In het kort, ik zou graag weer naar deze omgeving gaan maar zeker niet meer bij het Elfenmeer door slecht onderhoud.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 30-10-2012
6-persoons bungalow
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 6,5
Omdat wij in de herfstvakantie op het park zijn geweest. Is het moeilijk een oordeel tegen over het park. het was stil en het sub tropisch zwembad ligt ruim 30 km noordelijker. De winkel was in deze periode zwaar knudde.
 
Beoordeling van Dirk en Anja Rijkhoff | Koog aan de Zaan | Geen kinderen | 29-10-2012
6-persoons bungalow
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
In tegenstelling tot eerdere berichten hebben wij echt genoten in dit huisje. De ligging van de bungalow was prima. Ondanks dat het huisje al wat gedateerd was, was het goed schoon. Rustige omgeving.
TipsDe leuke stad Roermond ligt slechts op 6 km afstand. En voor de golfliefhebbers: Burggolfbaan Herkenbosch ligt praktisch om de hoek! Een zeer uitdagende baan!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-10-2012
6-persoons bungalow
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
erg vies,oude melk van vorige gasten,stond nog in de ijskast,jammer dat je tussen polen zit en zelf geen parkeerplaats heb
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 22-10-2012
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
5,7
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,6 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Comfort Home was een grote stacaravan en was doordrongen van sigarettenlucht; tot in de hoofdkussens toe. De stoffering van de zitmeubels zat onder de hondenharen en (honden-) huidschilfers. Dit probleem werd pas na 2 dagen opgelost. Buiten lagen grote plukken hondenhaar! Verder waren er geen rookvrije onderkomens. Overal mocht binnen worden gerookt.
TipsHet nieuwe stadsmuseum op het ECI-terrein en tevens dependence van het Bonnefantenmuseum in Maastricht is erg de moeite waard. Ook het Pierre Cuypersmuseum over deze architect is bijzonder.De natuur is prachtig: Nationaal Park De Meinweg ligt om de hoek. Wij maakten grif gebruik van de wandelmogelijkheden die Natuurmonumenten heeft geschapen rondom Water en Wandelen.
 
Beoordeling van Gezelschap van 5 volwassenen en 1 kind | Nijmegen | Geen kinderen | 18-10-2012
6-persoons bungalow
 
review cijfer
5,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
Bij aankomst kregen we geen 2de kaartje om met de auto het park op de komen, terwijl je er 9 euro voor moet betalen en we hadden een gehandicapt iemand bij ons, en ons huisje stond helemaal aan het eind van het park.Bij binnenkomst eerst alle stofwebben moet weghalen van boven naar beneden met de stofzuiger. Alle pannen/borden/glazen/mokken en bestek eerst afgewassen. Je voelde de vering in de matrassen zitten, dus slecht bed daardoor slecht geslapen. En dan vraagt met ook nog € 42.50 voor de eindschoonmaak
 
  «  1  2  3  4  5  »