Beoordeling Oostappen Vakantiepark Elfenmeer

6,8
169 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,8 Faciliteiten 6,9
Schoonmaak accommodatie 5,7 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 6,8 Kindvriendelijk 7,3
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 29
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 88
Geen kinderen 52
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
35% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark Elfenmeer aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  1  2  3  4  5  »

Beoordeling van familie Buis opa & oma & 2 kleinkinderen | Leiden | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-08-2014
4/6-persoons mobile home Luxe Meinweg Comfort
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
leuke camping zwembad ook leuk kleinkinderen hebben er van genoten 1- puntje ligweide bij het zwembad erg klein en met mollenhopen,,animatieteam is gewoon toppie.
TipsRoermond is een erg leuke stad om te winkelen en erg dicht bij BelgiŽ en Duitsland.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-08-2014
6-persoons Vakantietent
 
review cijfer
5,6
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 5,3
Mooi park, alleen het inchecken en de schoonmaak van het WC-gebouw was zeer slecht.Ruim 1 uur in de rij moeten wachten voor het inchecken. WC-gebouw werd 3 a 4 keer per week schoon gemaakt. Er was geen leiding over het te jonge personeel. Personeel was laks en niet gemotiveerd.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-08-2014
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
5,8
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
Inchecken is een drama, te weinig personeel, lange rijen. Personeel is overspannen en onkundig. Caravans zijn in slechte staat en vies. Zwembad is wel leuk, met name de glijbanen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 28-07-2014
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
6,3
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,1 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Pluspunten: het park is geweldig, supermooi zwembad, voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen, goede animatie. Goede supermarkt Verbeterpunten: we hebben 2 uur!!! in de rij gestaan voor onze sleutel bij het inchecken. De accomodaties moeten echt vernieuwd/gemoderniseerd worden en beter schoongemaakt worden. Ook terras en aankleding bij de stacaravans kan absoluut verbeterd worden. Algeheel: supervakantie gehad mede door het prachtige weer
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 10-08-2013
6-persoons Vakantietent
 
review cijfer
4,5
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
wij zaten in een kant en klare tent en vond dit ronduit vies en smerig eruit zien. bedden verroest doeken van kabines vol met vlekken smoeselige matrassen, het is dat wij prachtig weer hadden en er niet veel in hoefde te zitten anders was is gelijk naar huis gegaan. verder moest je een half uur in de rij staan voor een ijsje 3 kwartier wachten op je patatje en waren de wc's ook niet echt schoon en dit allemaal door personeelstekort. prullenbakken puilde elke dag uit overal lag vuil. erg zonde !!!
 
Beoordeling van M. Bosch | Arnhem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 08-08-2013
6-persoons Vakantietent
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,0
Zeker bij mooi zomerweer een mooie camping, lekker buiten leven. Bij kou of regen weinig binnenfaciliteiten. Helaas is bekend dat het (horeca) management van Oostappen niet zo best is, vooral bij calamiteiten. Wij kunnen daarmee leven, maar vinden wij wel keer op keer zonde. Niet nodig. we bedoelen hiermee: lange wachttijden, kwaliteit van eten is matig, personeel niet adequaat, etc.
TipsIn Herkenbosch en Roermond kun je overal lekker eten en is veel vbertier.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 02-08-2013
4/6-persoons mobile home Roerdal
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Inderdaad altijd lange wachttijd bij receptie, en inderdaad lange wachttijd bij restaurant en snackbar. Stacaravan kon iets beter gepoetst worden. Verder bij problemen werden deze meteen opgelost. Voor kinderen een ideale camping !
TipsSpeeltuin kitskensberg aanrader voor kinderen.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 07-11-2012
6-persoons bungalow
 
review cijfer
5,9
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Mooi park, gezien de lokatie! Helaas hadden wij geen mooi weer en waren daardoor veel in het huis. Wat erg tegen viel, slecht onderhoud, vies, ontbreken van inventaris en vooral koud.. Uiteindelijk maar hout gehaald, van de verwarming kregen we hoofdpijn en ging na een half uur uit (bewegingsensor) dus een ontspannen filmpje was er niet bij (ook omdat de tv een flikkerend beeld had.. In het kort, ik zou graag weer naar deze omgeving gaan maar zeker niet meer bij het Elfenmeer door slecht onderhoud.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 30-10-2012
6-persoons bungalow
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 6,5
Omdat wij in de herfstvakantie op het park zijn geweest. Is het moeilijk een oordeel tegen over het park. het was stil en het sub tropisch zwembad ligt ruim 30 km noordelijker. De winkel was in deze periode zwaar knudde.
 
Beoordeling van Dirk en Anja Rijkhoff | Koog aan de Zaan | Geen kinderen | 29-10-2012
6-persoons bungalow
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
In tegenstelling tot eerdere berichten hebben wij echt genoten in dit huisje. De ligging van de bungalow was prima. Ondanks dat het huisje al wat gedateerd was, was het goed schoon. Rustige omgeving.
TipsDe leuke stad Roermond ligt slechts op 6 km afstand. En voor de golfliefhebbers: Burggolfbaan Herkenbosch ligt praktisch om de hoek! Een zeer uitdagende baan!
 
  Pagina «  1  2  3  4  5  »