Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,0
355 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,2
Schoonmaak accommodatie 6,3 Prijs/kwaliteit 6,9
Park algemeen 7,3 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 104
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 207
Geen kinderen 44
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
64% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  »

Beoordeling van D. Bastiaans | Emmeloord | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,8
Na de week ervoor een weekendje op vakantiepark Prinsenmeer te Asten (ook onderdeel van de Oostappen Vakantieparken) te hebben vertoefd, viel vakantiepark de Berckt ons iets tegen. We hebben ons echter prima vermaakt! Door het warme weer hebben we één dag gebruik gemaakt van de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de recreatieplas en buitenzwembad van vakantiepark Elfenmeer te Herkenbosch. De kinderen kunnen zich goed vermaken op vakantiepark de Berckt. Voor de volwassenen is er (te) weinig horeca.
TipsOp vakantiepark de Berckt is er geen mogelijkheid te bowlen. Wil je dit wel graag doen, dan raden wij je aan naar bowlingcentrum Niens in Maasbree te gaan. Dit ligt ongeveer 8 km van het park. In Baarlo kan je heerlijk wokken! Het wokrestaurant zit aan dezelfde weg als vakantiepark de Berckt.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
6,4
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Leuk park,. Jammer dat er geen buiten zwembad is en dat het binnen zwembad alleen op woensdagavond open is.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 01-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Harstikke leuk park voor kleine kinderen. Wij hadden een mooie schone stacaravan aan de speeltuin. Mooi zwembad, gratis midgetgolf en leuke animatie. We hebben een genoten! Een dikke 8!!!
TipsJa het wokrestaurant in Baarlo was top. Echt goedkoop en je kan de hele avond je buikje vol eten!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 27-06-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Wij vonden het een mooi park alleen vonden wij het raar dat het zwembad pas laat open gaat op vrijdag en op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag het zwembad en restaurant gesloten zijn, we konden op de dag van vertrek dus helaas niet nog even zwemmen. Onze overburen hadden 2 kinderen en bleven de hele week en konden dus niet meer zwemmen. Echt raar..
TipsWok restaurant peking garden in Baarlo was geweldig. Een dag winkelen in Maastricht is ook aan te raden!
 
Beoordeling van G.v.d.Hijden | Purmerend | Geen kinderen | 20-05-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
6,4
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Het was rustig op het park, dus besloot men de horeca, het zwembad, te sluiten. ONVOORSTELBAAR!!!Koop een abonnement voor WIFI, blijkt deze niet te werken, terwijl het personeel dit wist.
TipsWok restaurant in Baarlo uitstekend. Gino's ijssalon zeer aan te bevelen. De Molen in Houten zeer biezonder
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 04-04-2013
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Kachel defect dus kregen we een caravan aangeboden zonder iets te zeggen
 
Beoordeling van Maartje | tilburg | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 22-10-2012
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
5,1
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
Accommodatie was vies en er was veel kapot.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 20-10-2012
4-persoons Ridderchalet
 
review cijfer
6,9
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
De park heeft een mooie binnenbad helaas geen buitenzwembad. Helaas was de chalet in wat hoeken lagen dode insekten. Veel speelgelegenheid en je kan veel sporten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 19-09-2012
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
5,1
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
Wat een tegenvaller was dit park!!! Stacaravan type kasteel zijn erg vies, slechte bedden en het is eigenlijk te veel om op te noemen! Op de website staat dat buiten het hoofdseizoen BEPERKT faciliteiten open zijn, nou er was niets open, alleen op woensdagmiddad was het zwembad open. Erg fijn als je er maar een midweek bent. Als u een fijne vakantie wil, moet u niet dit park boeken!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 30-08-2012
4-persoons Ridderchalet
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 8,1
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Een heel leuk park, genoeg te doen voor de kinderen. Ook de supermarkt was erg handig op het park.
 
  1  2  »