Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,1
220 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,2
Schoonmaak accommodatie 6,4 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 7,4 Kindvriendelijk 7,6
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 54
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 139
Geen kinderen 27
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
58% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  »

Beoordeling van Jacky | sassenheim | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-10-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Tjjdens vakantie periode veel animatie voor kinderen erg leuk.
 
Beoordeling van Walda Sikkens, | Deventee | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 22-09-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Erg jammer dat de horeca in het naseizoen bijna altijd dicht zit. Zelfs een ijsje is niet meer te krijgen en ook gratis midgetgolf gaat niet omdat de horeca dicht is. De beperkte openingstijden van t zwembad in het nasseizoen begrijp ik wel omdat het zwembad niet heel druk bezocht wordt maar het is niet prettig dat je alleen maar kunt zwemmen van 13.00 tot 15.45 uur ( de tijd dat de hele kleintjes eigenlijk zouden moeten slapen). Op het hele park is ook geen WiFi te vinden.
TipsArcen is erg leuk, evenals Roermond maar ook een uitstapje naar het Duitse Bruggen is de moeite waard.
 
Beoordeling van W. Faber | Leidschendam | Geen kinderen | 11-09-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Wij hadden een heerlijk weekend in Baarlo!!!
 
Beoordeling van mevr. A.J.Verhoef -Ooen | Maarssen | Geen kinderen | 25-08-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
boek geen chalet voor 4 personen want je hebt bedden van 70 cm lekker als je je eigen om wil draaien dan lig je op de grond
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 25-08-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
6,0
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 4,6 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Jammer dat het zwembad om 18.00 uur dicht gaat en het winkeltje tussen de middag dicht zit.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 18-08-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
5,8
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Slechte bedden , slechts enkele tv zenders. Chalet in matige staat van onderhoud
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 18-08-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
De stacaravans zijn veroudert en niet echt schoon maar wij zijn gelukkig niet zo luxe ingesteld. Kinderen kunnen zich goed vermaken zoals buiten en binnen. Zwembad was prima niks mis mee.1 min punt 8 uur sluit de keuken je kan dan niks meer bestellen maar voor het geld dat je moet betalen om te verblijven is super we gaan zeker nog een x boeken bij opstappen.
TipsKlein Zwitserland echt de moeite waard voor 9.95 per persoon ben je binnen. Super leuk schommels klimwanden echt te veel om op te noemen tussen de heuvels oud Hollands speeltuin echt een aanrader
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 14-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Mooi park, maar boek niet via bungalows.nl en/of vakantieveilingen! Dan kom je allemaal tussen de vaste bewoners te zitten en die houden er niet bepaald rekening mee dat je op vakantie ben. Overlast van muziek overdag en ook s'avonds
 
Beoordeling van Anita en Jennifer | Almere | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 08-08-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Erg leuk park waar veel voor kinderen te doen is. Prima zwembad. Jammer dat er lange wachttijden zijn bij de horeca, en dat er niet zo veel dames huurfietsen waren. Accommodatie is netjes ingericht, we hadden een hele mooie plek aan de grote grasweiden.
TipsAls je het park af loopt en de weg oversteekt kun je helemaal naar de Maas lopen. Daar vind je een pontje naar Steijl. De route voert langs kasteel De Berckt. Wij zijn zelf niet links naar pont gelopen, maar rechtsaf gegaan en naar Baarlo gewandeld. Daar kun je een watermolen bezichtigen en kasteel de Erpt.
 
Beoordeling van D. Bastiaans | Emmeloord | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,8
Na de week ervoor een weekendje op vakantiepark Prinsenmeer te Asten (ook onderdeel van de Oostappen Vakantieparken) te hebben vertoefd, viel vakantiepark de Berckt ons iets tegen. We hebben ons echter prima vermaakt! Door het warme weer hebben we één dag gebruik gemaakt van de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de recreatieplas en buitenzwembad van vakantiepark Elfenmeer te Herkenbosch. De kinderen kunnen zich goed vermaken op vakantiepark de Berckt. Voor de volwassenen is er (te) weinig horeca.
TipsOp vakantiepark de Berckt is er geen mogelijkheid te bowlen. Wil je dit wel graag doen, dan raden wij je aan naar bowlingcentrum Niens in Maasbree te gaan. Dit ligt ongeveer 8 km van het park. In Baarlo kan je heerlijk wokken! Het wokrestaurant zit aan dezelfde weg als vakantiepark de Berckt.
 
  1  2  3  »