Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,0
238 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,5 Faciliteiten 7,1
Schoonmaak accommodatie 6,4 Prijs/kwaliteit 6,8
Park algemeen 7,3 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 59
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 150
Geen kinderen 29
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
54% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  »

Beoordeling van mw van Klink | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 26-06-2015
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
5,0
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
Beperkt open betekent de hele week alles dicht alleen in t weekend een paar uurtjes open. Zeer onvriendelijk personeel en totaal gebrek aan service men vergeet de lakenpakketten en vervolgens is de receptie dicht!! Wat nu? Als je om 10.45 denkt nog even een pakje sigaretten te kunnen kopen in de horecagelegenheid die tot 11 uur open zou zijn wordt je er brutaalweg uitgeduwd door de een of andere idoot!!! Wij kunnen echt wel klokkijken hoor.Schandalig!!! shocking! Geen andere woorden voor!!
 
Beoordeling van Rob van Krimpen | Haarlem | Geen kinderen | 22-06-2015
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Het park ging op zaterdagmiddag dicht. Ook het zwembad. Er was geen vertier, geen horeca,geen zwembad, geen supermarkt al met al zeer slecht ook omdat er wel reclame voor gemaakt werd
 
Beoordeling van Jacky | sassenheim | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-10-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Tjjdens vakantie periode veel animatie voor kinderen erg leuk.
 
Beoordeling van Walda Sikkens, | Deventee | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 22-09-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Erg jammer dat de horeca in het naseizoen bijna altijd dicht zit. Zelfs een ijsje is niet meer te krijgen en ook gratis midgetgolf gaat niet omdat de horeca dicht is. De beperkte openingstijden van t zwembad in het nasseizoen begrijp ik wel omdat het zwembad niet heel druk bezocht wordt maar het is niet prettig dat je alleen maar kunt zwemmen van 13.00 tot 15.45 uur ( de tijd dat de hele kleintjes eigenlijk zouden moeten slapen). Op het hele park is ook geen WiFi te vinden.
TipsArcen is erg leuk, evenals Roermond maar ook een uitstapje naar het Duitse Bruggen is de moeite waard.
 
Beoordeling van W. Faber | Leidschendam | Geen kinderen | 11-09-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Wij hadden een heerlijk weekend in Baarlo!!!
 
Beoordeling van mevr. A.J.Verhoef -Ooen | Maarssen | Geen kinderen | 25-08-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
boek geen chalet voor 4 personen want je hebt bedden van 70 cm lekker als je je eigen om wil draaien dan lig je op de grond
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 25-08-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
6,0
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 4,6 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Jammer dat het zwembad om 18.00 uur dicht gaat en het winkeltje tussen de middag dicht zit.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 18-08-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
5,8
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Slechte bedden , slechts enkele tv zenders. Chalet in matige staat van onderhoud
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 18-08-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
De stacaravans zijn veroudert en niet echt schoon maar wij zijn gelukkig niet zo luxe ingesteld. Kinderen kunnen zich goed vermaken zoals buiten en binnen. Zwembad was prima niks mis mee.1 min punt 8 uur sluit de keuken je kan dan niks meer bestellen maar voor het geld dat je moet betalen om te verblijven is super we gaan zeker nog een x boeken bij opstappen.
TipsKlein Zwitserland echt de moeite waard voor 9.95 per persoon ben je binnen. Super leuk schommels klimwanden echt te veel om op te noemen tussen de heuvels oud Hollands speeltuin echt een aanrader
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 14-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Mooi park, maar boek niet via bungalows.nl en/of vakantieveilingen! Dan kom je allemaal tussen de vaste bewoners te zitten en die houden er niet bepaald rekening mee dat je op vakantie ben. Overlast van muziek overdag en ook s'avonds
 
  Pagina 1  2  3  »