Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,0
237 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,5 Faciliteiten 7,1
Schoonmaak accommodatie 6,4 Prijs/kwaliteit 6,8
Park algemeen 7,3 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 59
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 150
Geen kinderen 28
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
54% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Rob van Krimpen | Haarlem | Geen kinderen | 22-06-2015
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Het park ging op zaterdagmiddag dicht. Ook het zwembad. Er was geen vertier, geen horeca,geen zwembad, geen supermarkt al met al zeer slecht ook omdat er wel reclame voor gemaakt werd
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-05-2015
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Caravan moet je geen hoge verwachtingen van hebben,kleine ruimte's.Erg omslachtig is het inchecken,dit duurt heel lang in vergelijking met andere parken.Ook omslachtig is dat je zelf je beddengoed moet ophalen na het inchecken.Dit kan toch van te voren in de accomodatie worden klaargelegd!!.Animatieteam is erg leuk en doet echt zijn best om het leuk te maken voor de kinderen.Zwembad is mooi en groot en netjes,tevens leuke midgetgolfb.Ik mis een indoor speeltuin,dit zou bij minder mooi weer een uitkomst zijn
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-10-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
vanwege het natte slechte weer was het bijna geen doen om in de te kleine bungalow onze zwemspullen te drogen.Ronde tafel met 2 slechte wankele krukken is voor 7 personen erg ongelukkig om gezamenlijk aan tafel te zitten. We hebben de buitentafel naar binnen moeten halen om samen aan tafel te kunnen eten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-10-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,8
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Niet geschik
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 02-10-2014
4-persoons Ridderchalet
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
nadeel voor ons is dat we eigenlijk buiten het hoogseizoen waren waardoor diverse gelegenheden dicht waren
 
Beoordeling van W. Faber | Leidschendam | Geen kinderen | 11-09-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Wij hadden een heerlijk weekend in Baarlo!!!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 02-09-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
We waren zeer positief verrast over ons verblijf in de Berckt. Het aanbod naar kinderen toe is enorm en van goede kwaliteit. De speeltuinen op het park worden ook duidelijk goed verzorgd. Ook de ligging van het park dichtbij het dorpje Baarlo, de Maas en een prachtbos is zalig. Het enige wat we ietwat gemist hebben was een binnenspeeltuin voor de kinderen (het regende een anderhalve dag en dan is een caravan precies was klein).
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 28-08-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,1
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Leuk park met leuk zwembad kinderen kunnen zich hier prima vermaken
TipsOutlet centre roermond Venlo binnenstad Maastricht binnenstad
 
Beoordeling van mevr. A.J.Verhoef -Ooen | Maarssen | Geen kinderen | 25-08-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
boek geen chalet voor 4 personen want je hebt bedden van 70 cm lekker als je je eigen om wil draaien dan lig je op de grond
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 25-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,3
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 4,0
geen park voor kids boven de 10 jaar,ook het zwembad
 
  Pagina 1  2  3  4  »