Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,0
252 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,4 Faciliteiten 7,1
Schoonmaak accommodatie 6,4 Prijs/kwaliteit 6,7
Park algemeen 7,2 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 65
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 157
Geen kinderen 30
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
54% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-10-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,8
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Niet geschik
 
Beoordeling van Martijn Bos | Zwolle | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 14-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
Te veel jong onervaren personeel. Grote verschillen in uitstraling park.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-05-2015
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Caravan moet je geen hoge verwachtingen van hebben,kleine ruimte's.Erg omslachtig is het inchecken,dit duurt heel lang in vergelijking met andere parken.Ook omslachtig is dat je zelf je beddengoed moet ophalen na het inchecken.Dit kan toch van te voren in de accomodatie worden klaargelegd!!.Animatieteam is erg leuk en doet echt zijn best om het leuk te maken voor de kinderen.Zwembad is mooi en groot en netjes,tevens leuke midgetgolfb.Ik mis een indoor speeltuin,dit zou bij minder mooi weer een uitkomst zijn
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-10-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,3
vanwege het natte slechte weer was het bijna geen doen om in de te kleine bungalow onze zwemspullen te drogen.Ronde tafel met 2 slechte wankele krukken is voor 7 personen erg ongelukkig om gezamenlijk aan tafel te zitten. We hebben de buitentafel naar binnen moeten halen om samen aan tafel te kunnen eten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 25-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,3
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 4,0
geen park voor kids boven de 10 jaar,ook het zwembad
 
Beoordeling van fam. van de Kamp | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 18-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
6-8 persoons comforthome....bij aankomst geen afvalbak aanwezig en op 1 kamer geen gordijnen aanwezig.Dit gemeld op de dag van aankomst,er zou gelijk iemand komen om dit te regelen.Volgende dag maar weer naar de receptie gegaan,sorry maar vandaag komt het goed. Vrijdag uitgecheckt en helaas de hele week zonder gordijnen en afvalbak gezeten......beetje jammer. comforthome met 8 personen gaat niet goedkomen.hooguit 2 volwassenen met 4 kinderen....anders wordt het erg benauwd allemaal.....
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-08-2015
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,8
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Zeer smerig park. Zwembad water troebel, veel modder enz. in de omkleedhokjes. Toiletten op het zwembad zeer smerig. Ik had het idee dat er alleen smorgens schoongemaakt werd en de rest van de dag niet meer. Onze sta caravan was in slechte staat, schande dat ze deze durven te verhuren. Ik begrijp ook niet dat bungalows.nl zich aan oostappengroep wilt verbinden.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 03-08-2015
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
4,8
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,0 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
Oude comfort home, vies en slecht onderhouden. We zaten achterop de camping met allemaal oude caravans om ons heen, caravankerkhof. En naast ons een vervallen caravan met de ruiten eruit lekker kindvriendelijk allemaal, niet dus!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
prima park vor de kids, met 4 kids is een mobile home redelijk klein maar wel te doen voor een midweek. keuken was niet superschoon, de rest prima. prijs/kwaliteitverhouding was goed daar wij een last minute hadden, de normale prijs vind ik dan wel wat aan de hoge kant.
TipsBaarlo is echt een kasteeldorp. verder is kessel een aanrader en duisburg een gezellig duits stadje over de grens. je mag met je zwembadpasjes ook gratis zwemmen in het buitenbad (mèt glijbanen) van het Oostappenpark Elfenmeer.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 14-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Mooi park, maar boek niet via bungalows.nl en/of vakantieveilingen! Dan kom je allemaal tussen de vaste bewoners te zitten en die houden er niet bepaald rekening mee dat je op vakantie ben. Overlast van muziek overdag en ook s'avonds
 
  Pagina 1  2  3  4  »