Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,1
219 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,2
Schoonmaak accommodatie 6,4 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 7,4 Kindvriendelijk 7,6
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 53
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 139
Geen kinderen 27
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
58% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van els van capelle | Amsterdam | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-11-2012
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
was duidelijk te zien dat ze gingen sluiten en voor de gasten die er waren de weekgasten die werden overal uitgekeken en de jaargasten kregen en groot feest en wij konden niet eens een patatje eten heel slecht geregeld
Tipsde kloostertuin in Steyl met de grotten zeker de mooite waard om te bekijken en het wok restaurant in Baarlo zeer goed
 
Beoordeling van schenkels lenting | geldrop | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 07-04-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
6,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Zwembad was niet op temparatuur door gesprongen leiding was dus niet warm tijdens ons weekend en het huisje was ook niet goed warm tekrijgen door de kou buiten hebben dus kou gehad heel het weekend Ziek geworden flink verkouwen enstemkwijt
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 15-08-2012
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
PRIMA PARK, ALLEEN DE BEDIENING SLAAT NERGENS OP, NOG NOOIT ZO SLECHT MEEGEMAAKT. 3 man achter de bar, slechts een behulpzaam (als die niet aan het bellen is e.d.). op het terras worden de restanten niet meegenomen, bij het eten, moest ik de bestelling (4 pers) maar even op een kladpapiertje noteren, het goede was: papier en pen werden wel geleverd. Verder was het een prima park.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 08-08-2011
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Geen buitenzwembad aanwezig, huurfietsen zijn aan vervanging toe
Tips2 goede wokrestaurants binnen 5 km
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-09-2011
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
De comforthome is niet geschikt voor 6 tot 8 personenen dan is hij gewoonweg te klein.Het restaurant en cafe ed zijn gedateerd en aan een opknapbeurt toe.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-05-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
moet je veel geld betalen voor het linnengoed zitten er gewoon allemaal gaten en winkelhaken in,bloedvlekken op de kussen nou lekker dan waar betaal ik dan voor
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 09-08-2011
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
6,5
Kwaliteit accommodatie - Schoonmaak accommodatie -
Park algemeen 6,5 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit - Kindvriendelijk -
Na alle slechte beoordelingen te hebben gelezen over de slechte hygiene en ook de beoordeling over een bezoek van het programma "red mijn vakantie", van sbs6, hebben wij een mail gestuurd met verzoek tot annuleren. Tot grote verbazing had ik een dag later antwoord, namelijk, mijn verzoek werd ingewilligd. Dus in zo verre een goede service!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-11-2011
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,6
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
de stacaravan was veel te klein, 20cm rond elk bed en de caravan was totaal niet stabiel hij klikte constand. Het zwembad was oke maar de kleedkamers waren echt vies
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-08-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,7
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 6,2
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
We hadden een comforthome voor 6-8 personen gehuurd. Deze was erg klein. De bedden waren erg smal en te kort en we de douchekop hing zo laag dat we er niet onder pasten. Ook hadden we geen slot op de wc/douche.
TipsWe zijn met de kinderen naar Irrland in Duitsland geweest. Een speelpark op een half uurtje rijden vanaf Baarlo. Het park was zo groot dat we alles niet eens konden zien. En dat voor 5 euro p/p.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-07-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
4,8
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 4,6 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
het is een camping voor kinderen tot 12 jaar,en die artelijke tijd klok die ze daar hebben dat je na23.00 bij je eigen caraven moet zitten en dat je niet meer bij andere mensen bij hun caraven mag zitten na 23.00 uur,wat wel super goed was is het animatie team en achter hun rug om wordt het door het manesment de boel verziek waardoor wij als vakantie gangers gedupeert zijn met hun regeltjes en de bewaker daar is ook niet klantvriendelijk hij houd nogal van dreigementen uitdelen.
 
  1  2  3  4  »