Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,1
228 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,2
Schoonmaak accommodatie 6,4 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 7,4 Kindvriendelijk 7,6
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 54
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 147
Geen kinderen 27
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
59% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  3  4  5  6  7  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-06-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Prima vakantiepark voor kinderen onder de12, wel kleine bedden in accommodatie maar daar is de prijs ook na. Zelfs buiten de vakanties om is er genoeg te doen. We Herben ons prima vermaakt.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-05-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
moet je veel geld betalen voor het linnengoed zitten er gewoon allemaal gaten en winkelhaken in,bloedvlekken op de kussen nou lekker dan waar betaal ik dan voor
 
Beoordeling van ger janssen | bergen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-05-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
zeer leuk vakantiepark
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-04-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
heel anders dan we hadden verwacht, zullen zeker vaker terugkomen
Tipsvenlo
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Rustig park wat goed onderhouden is
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Fijn park, goed faciliteiten, fijn zwembad. Alleen is de 4-6 persoons comfort home echt niet voor 6 personen, 5 gaat net, maar 6 wordt behelpen! De vloeren worden enkel gestofzuigd, niet gedweild. Je weet nooit van te voren of er een hond in je caravan heeft gezeten, dat wordt niet vermeld en bij schoonmaak betaal je extra voor een hond (logisch) maar het schoonmaak personeel weet niet in welke caravans er een hond heeft gezeten en maakt dus niet extra schoon (niet-logisch!)
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-08-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,3
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
Het was stoffig in het huisje, liepen mieren in het huisje, bezem was stuk en pas na 4 dagen een nieuwe bezem gekregen. Ooststappen groep wilde niet helpen toen er 2 boekingen stonden, uiteindelijk direct door de medewerkers van bungalows.nl goed geholpen. Personeel dat een weg blokkeert met hun voertuigen terwijl ze een gezellig gesprekje onderling hielden. Vervolgens als er wat van gezegd wordt gewoon doorgaan met gesprek.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
5,1
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 4,6 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Teleurstellend park... stacarvans staan erg dicht op elkaar en het is erg gehorig. Weinig speelmogelijkheden voor de kinderen. Het zwembad daarin tegen is leuk, maar mag vaker schoongemaakt worden. Het grote nadeel van het park is dat er in het gedeelte waar wij verbleven; oude chalets, carvans stonden tussen de nieuwe chalets. Dit geeft ons geen vakantiegevoel. Het park heeft wel plannen om uit te breiden, maar ons advies is om eerst ervoor te zorgen dat al het andere netjes is.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
6,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Mooi park voor jongere kinderen, wij waren met oudere kinderen en dat was wat minder. Prima week gehad. Alleen de horeca is een echte afknapper, 5 kwartier wachttijd voor een patatje en na lang wachten op het terras zelf aan de bar een drankje gaan halen (duurt dan ook weer 10 min.) De rest van de vakantie alle consumpties maar buiten park genomen.
 
Beoordeling van D. Bastiaans | Emmeloord | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,8
Na de week ervoor een weekendje op vakantiepark Prinsenmeer te Asten (ook onderdeel van de Oostappen Vakantieparken) te hebben vertoefd, viel vakantiepark de Berckt ons iets tegen. We hebben ons echter prima vermaakt! Door het warme weer hebben we één dag gebruik gemaakt van de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de recreatieplas en buitenzwembad van vakantiepark Elfenmeer te Herkenbosch. De kinderen kunnen zich goed vermaken op vakantiepark de Berckt. Voor de volwassenen is er (te) weinig horeca.
TipsOp vakantiepark de Berckt is er geen mogelijkheid te bowlen. Wil je dit wel graag doen, dan raden wij je aan naar bowlingcentrum Niens in Maasbree te gaan. Dit ligt ongeveer 8 km van het park. In Baarlo kan je heerlijk wokken! Het wokrestaurant zit aan dezelfde weg als vakantiepark de Berckt.
 
  «  3  4  5  6  7  »