Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,0
237 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,5 Faciliteiten 7,1
Schoonmaak accommodatie 6,4 Prijs/kwaliteit 6,8
Park algemeen 7,3 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 59
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 150
Geen kinderen 28
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
54% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  3  4  5  6  7  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-08-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,5
Leuk park. Wij zaten in een kasteelchalet en daarvan was het nadeel dat je zo bij je buren in huis keek. De mensen achter ons keken uit op onze slaapkamer en de mensen voor ons in de woonkamer, dus we hadden hele dag gordijn dicht, in het hele chalet. Verder was er voor onze zoon van 10 weinig te beleven maar onze dochter van 7 heeft zich daar prima vermaakt. Douche-hokje erg smal je stoot je aan alle kanten. Maar van het zwembad hebben we erg genoten!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 28-07-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Super leuk park. Zeker voor kinderen onder de 10 jaar. Vriendelijk personeel, heerlijke omgeving. Wij komen hier zeker nog eens terug
 
Beoordeling van Emel | Hengelo | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 24-07-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
We zijn met z'n 4tjes bij de Berckt geweest, we hebben 2 kinderen van 7-9 jaar. Ze vonden het allebei geweldig vooral de zwembad,"airtrampoline", midgetgolf, de animatieteam, Ed de Egel alles was op en top. Het enige wat ik niet zo fijn vond waren het de kussens die waren erg hoog je kon niet fijn liggen. En je had geen wifi maar daar werd aan gewerkt zei de medewerkster van de receptie. Dus al met al een geweldig weekendje weg voor ons!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-06-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Prima vakantiepark voor kinderen onder de12, wel kleine bedden in accommodatie maar daar is de prijs ook na. Zelfs buiten de vakanties om is er genoeg te doen. We Herben ons prima vermaakt.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-05-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
moet je veel geld betalen voor het linnengoed zitten er gewoon allemaal gaten en winkelhaken in,bloedvlekken op de kussen nou lekker dan waar betaal ik dan voor
 
Beoordeling van ger janssen | bergen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-05-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
zeer leuk vakantiepark
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-04-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
heel anders dan we hadden verwacht, zullen zeker vaker terugkomen
Tipsvenlo
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Rustig park wat goed onderhouden is
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Fijn park, goed faciliteiten, fijn zwembad. Alleen is de 4-6 persoons comfort home echt niet voor 6 personen, 5 gaat net, maar 6 wordt behelpen! De vloeren worden enkel gestofzuigd, niet gedweild. Je weet nooit van te voren of er een hond in je caravan heeft gezeten, dat wordt niet vermeld en bij schoonmaak betaal je extra voor een hond (logisch) maar het schoonmaak personeel weet niet in welke caravans er een hond heeft gezeten en maakt dus niet extra schoon (niet-logisch!)
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-08-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,3
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
Het was stoffig in het huisje, liepen mieren in het huisje, bezem was stuk en pas na 4 dagen een nieuwe bezem gekregen. Ooststappen groep wilde niet helpen toen er 2 boekingen stonden, uiteindelijk direct door de medewerkers van bungalows.nl goed geholpen. Personeel dat een weg blokkeert met hun voertuigen terwijl ze een gezellig gesprekje onderling hielden. Vervolgens als er wat van gezegd wordt gewoon doorgaan met gesprek.
 
  Pagina «  3  4  5  6  7  »