Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,0
245 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,5 Faciliteiten 7,2
Schoonmaak accommodatie 6,5 Prijs/kwaliteit 6,8
Park algemeen 7,3 Kindvriendelijk 7,5
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 62
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 154
Geen kinderen 29
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
55% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  3  4  5  6  7  »

Beoordeling van Anita en Jennifer | Almere | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 08-08-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Erg leuk park waar veel voor kinderen te doen is. Prima zwembad. Jammer dat er lange wachttijden zijn bij de horeca, en dat er niet zo veel dames huurfietsen waren. Accommodatie is netjes ingericht, we hadden een hele mooie plek aan de grote grasweiden.
TipsAls je het park af loopt en de weg oversteekt kun je helemaal naar de Maas lopen. Daar vind je een pontje naar Steijl. De route voert langs kasteel De Berckt. Wij zijn zelf niet links naar pont gelopen, maar rechtsaf gegaan en naar Baarlo gewandeld. Daar kun je een watermolen bezichtigen en kasteel de Erpt.
 
Beoordeling van Sabina | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-08-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 5,6 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Voor de 2e keer een Oostappen park uitgeprobeerd, helaas zijn de accommodaties aanzienlijk verouderd en daardoor vrij klein (6-8 pers is te krap voor 5 mensen), we stonden op een veld tussen de vaste mensen. In de loop van de week werden er allerlei oude lijken van caravans rond ons gedumpt om de stroom gasten aan te kunnen. Wij gaan na deze ervaring een tourcaravan aanschaffen zoals vroeger want op een veldje heb je toch meer contact.
TipsEr is een goed wok restaurant in Baarlo, goed eten voor een redelijke prijs. 5x wokken voor onder de 100e. De omgeving is te dicht bij Venlo zodat de natuur niet zo dicht bij is en op fietsroutes kom je vaak drukte tegen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-08-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,5
Leuk park. Wij zaten in een kasteelchalet en daarvan was het nadeel dat je zo bij je buren in huis keek. De mensen achter ons keken uit op onze slaapkamer en de mensen voor ons in de woonkamer, dus we hadden hele dag gordijn dicht, in het hele chalet. Verder was er voor onze zoon van 10 weinig te beleven maar onze dochter van 7 heeft zich daar prima vermaakt. Douche-hokje erg smal je stoot je aan alle kanten. Maar van het zwembad hebben we erg genoten!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 28-07-2014
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Super leuk park. Zeker voor kinderen onder de 10 jaar. Vriendelijk personeel, heerlijke omgeving. Wij komen hier zeker nog eens terug
 
Beoordeling van Emel | Hengelo | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 24-07-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
We zijn met z'n 4tjes bij de Berckt geweest, we hebben 2 kinderen van 7-9 jaar. Ze vonden het allebei geweldig vooral de zwembad,"airtrampoline", midgetgolf, de animatieteam, Ed de Egel alles was op en top. Het enige wat ik niet zo fijn vond waren het de kussens die waren erg hoog je kon niet fijn liggen. En je had geen wifi maar daar werd aan gewerkt zei de medewerkster van de receptie. Dus al met al een geweldig weekendje weg voor ons!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-06-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Prima vakantiepark voor kinderen onder de12, wel kleine bedden in accommodatie maar daar is de prijs ook na. Zelfs buiten de vakanties om is er genoeg te doen. We Herben ons prima vermaakt.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-05-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,5
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
moet je veel geld betalen voor het linnengoed zitten er gewoon allemaal gaten en winkelhaken in,bloedvlekken op de kussen nou lekker dan waar betaal ik dan voor
 
Beoordeling van ger janssen | bergen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-05-2014
6-persoons chalet type Kasteel
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
zeer leuk vakantiepark
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-04-2014
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
heel anders dan we hadden verwacht, zullen zeker vaker terugkomen
Tipsvenlo
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Rustig park wat goed onderhouden is
 
  Pagina «  3  4  5  6  7  »