Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Oostappen Vakantiepark De Berckt

7,1
412 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,5 Faciliteiten 7,2
Schoonmaak accommodatie 6,2 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 7,3 Kindvriendelijk 7,7
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 119
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 245
Geen kinderen 48
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
56% van de gasten raadt Oostappen Vakantiepark De Berckt aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  3  4  5  6  7  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
5,1
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 4,6 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Teleurstellend park... stacarvans staan erg dicht op elkaar en het is erg gehorig. Weinig speelmogelijkheden voor de kinderen. Het zwembad daarin tegen is leuk, maar mag vaker schoongemaakt worden. Het grote nadeel van het park is dat er in het gedeelte waar wij verbleven; oude chalets, carvans stonden tussen de nieuwe chalets. Dit geeft ons geen vakantiegevoel. Het park heeft wel plannen om uit te breiden, maar ons advies is om eerst ervoor te zorgen dat al het andere netjes is.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
6,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Mooi park voor jongere kinderen, wij waren met oudere kinderen en dat was wat minder. Prima week gehad. Alleen de horeca is een echte afknapper, 5 kwartier wachttijd voor een patatje en na lang wachten op het terras zelf aan de bar een drankje gaan halen (duurt dan ook weer 10 min.) De rest van de vakantie alle consumpties maar buiten park genomen.
 
Beoordeling van D. Bastiaans | Emmeloord | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,8
Na de week ervoor een weekendje op vakantiepark Prinsenmeer te Asten (ook onderdeel van de Oostappen Vakantieparken) te hebben vertoefd, viel vakantiepark de Berckt ons iets tegen. We hebben ons echter prima vermaakt! Door het warme weer hebben we één dag gebruik gemaakt van de mogelijkheid gratis gebruik te maken van de recreatieplas en buitenzwembad van vakantiepark Elfenmeer te Herkenbosch. De kinderen kunnen zich goed vermaken op vakantiepark de Berckt. Voor de volwassenen is er (te) weinig horeca.
TipsOp vakantiepark de Berckt is er geen mogelijkheid te bowlen. Wil je dit wel graag doen, dan raden wij je aan naar bowlingcentrum Niens in Maasbree te gaan. Dit ligt ongeveer 8 km van het park. In Baarlo kan je heerlijk wokken! Het wokrestaurant zit aan dezelfde weg als vakantiepark de Berckt.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 05-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
6,4
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Leuk park,. Jammer dat er geen buiten zwembad is en dat het binnen zwembad alleen op woensdagavond open is.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-08-2013
4-persoons Ridderchalet
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Animatie is goed. Park is goed en een gezellige camping. Enkele horecamedewerkers zijn wat traag in de uitvoering van hun werkzaamheden. Hebben anderhalf uur moeten wachten op ons eten terwijl het restaurant maar half vol zat. Het eten was wel enorm lekker!!! De caravan was klein, maar voldoende voor 4 personen. Te weinig kastruimte en de badkamer was smerig!! Stonk en de muren waren niet zuiver te krijgen. We hebben in het toiletgebouw gedouched.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 02-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,5 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
superleuk park
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-08-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
5,7
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 6,2
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
We hadden een comforthome voor 6-8 personen gehuurd. Deze was erg klein. De bedden waren erg smal en te kort en we de douchekop hing zo laag dat we er niet onder pasten. Ook hadden we geen slot op de wc/douche.
TipsWe zijn met de kinderen naar Irrland in Duitsland geweest. Een speelpark op een half uurtje rijden vanaf Baarlo. Het park was zo groot dat we alles niet eens konden zien. En dat voor 5 euro p/p.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 01-08-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Harstikke leuk park voor kleine kinderen. Wij hadden een mooie schone stacaravan aan de speeltuin. Mooi zwembad, gratis midgetgolf en leuke animatie. We hebben een genoten! Een dikke 8!!!
TipsJa het wokrestaurant in Baarlo was top. Echt goedkoop en je kan de hele avond je buikje vol eten!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-07-2013
6/8-persoons mobile home Maasdal
 
review cijfer
4,8
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 4,6 Faciliteiten 4,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
het is een camping voor kinderen tot 12 jaar,en die artelijke tijd klok die ze daar hebben dat je na23.00 bij je eigen caraven moet zitten en dat je niet meer bij andere mensen bij hun caraven mag zitten na 23.00 uur,wat wel super goed was is het animatie team en achter hun rug om wordt het door het manesment de boel verziek waardoor wij als vakantie gangers gedupeert zijn met hun regeltjes en de bewaker daar is ook niet klantvriendelijk hij houd nogal van dreigementen uitdelen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 27-06-2013
4+2 (tot 12 jaar)-persoons comforthome Berckterveld
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Wij vonden het een mooi park alleen vonden wij het raar dat het zwembad pas laat open gaat op vrijdag en op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag het zwembad en restaurant gesloten zijn, we konden op de dag van vertrek dus helaas niet nog even zwemmen. Onze overburen hadden 2 kinderen en bleven de hele week en konden dus niet meer zwemmen. Echt raar..
TipsWok restaurant peking garden in Baarlo was geweldig. Een dag winkelen in Maastricht is ook aan te raden!
 
  «  3  4  5  6  7  »