Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Molecaten Park De Leemkule

8,2
657 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 8,1 Faciliteiten 7,8
Schoonmaak accommodatie 8,3 Prijs/kwaliteit 7,9
Park algemeen 8,5 Kindvriendelijk 8,3
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 165
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 293
Geen kinderen 199
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
98% van de gasten raadt Molecaten Park De Leemkule aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 29-05-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Sfeervol park met konijntjes om je huisje heen.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 26-05-2014
2-persoons bungalow Petrea
 
review cijfer
8,9
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Het is een geweldig park, heel goed onderhouden, zeer schoon. Alle complimenten.
 
Beoordeling van Fam van der Westen | Gorkum | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 17-04-2014
4-persoons bungalow Sprengen
 
review cijfer
8,9
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Zeer nette huisjes met veel leuke dingen te doen voor kinderen. Leuk klein zwembad en in een prachtige natuur. Een echte aanrader !
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 29-03-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Prima 6-persoons huisje in een heerlijke omgeving. Wel wat gehorig door de dunne wondjes tussen de slaapkamers.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 06-03-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Vrijdagavond, koopavond in Hattem. Een erg leuk plaastje om doorheen te lopen. En met de erg leuke winkeltjes en vriendelijke mensen, ook erg leuk om een paar winkeltjes binnen te schieten. En ideaal, het park ligt midden in het bos. Je loopt zo van het park af het bos in.
TipsOp het park kun je lekker eten bij Caatje, ook voor de kinderen. De speelkuil voor de kinderen is super. Is heel gezellig en het personeel heel vriendelijk! Een aanrader om met kleine kinderen uit eten te gaan. (ook zonder kinderen kun je er gezellig uit eten.)
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 27-02-2014
4-persoons bungalow Sprengen
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Gezellige, schoon huisje. Ruim genoeg (wij waren met 2 volw. en 1 kind van 1 jaar). Mooi in de bossen gelegen, wel jammer dat je de snelweg goed kan horen. Prima plek voor wandelingen of een bezoekje aan Zwolle. Gezellig restaurant met leuke speelkuil!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 05-12-2013
4-persoons bungalow Sprengen
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Erg leuke speelkuil voor de kinderen als je aan het eten bent
TipsBakkerijmuseum erg de moeite waard
 
Beoordeling van C.G. van Kersen | Schiedam | Geen kinderen | 04-11-2013
4-persoons bungalow Molecaten
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Het park was zeer onderhouden en ligt midden in het bosgebied, dus wandelen en fietsen direct naast het park
TipsDe diverse dorpen en steden makkelijk te bereiken vanaf het park hetgeen een extra dimensie geeft aan vakantie
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 11-10-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Prima verblijf, bedden wat doorgezakt, maar voor de rest alles dik in orde. Kleinkind 2 dagen op bezoek gehad en die vermaakte zicht uitstekend in de speeltuin en het zwembad. Jammer dat het bubbelbad niet echt warm was.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 26-09-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
We waren met 5 vriendinnen en hebben het prima gehad , alleen vonden we het zeer storend dat we totaal geen bereik hadden met de mobiele telefoon. Daarnaast was er de mogelijkheid om WiFi te kopen, maar dat was belachelijk duur. En we hoorden van anderen dat er dan nog bijna geen bereik was. Het kan niet aan de provider hebben gelegen want we hadden 4 verschillende providers.
 
  1  2  3  4  »