Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Molecaten Park De Leemkule

8,3
245 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 8,1 Faciliteiten 8,0
Schoonmaak accommodatie 8,3 Prijs/kwaliteit 8,1
Park algemeen 8,5 Kindvriendelijk 8,4
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 65
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 104
Geen kinderen 76
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
98% van de gasten raadt Molecaten Park De Leemkule aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Gezin uit Zeeland met 3 kinderen, 5 en 2 v. 8 jaar | Kruiningen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 18-07-2011
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
mooi park in een mooie omgeving!!! Zeker voor gezinnen met kinderen een aanrader, in de bossen zijn goed aangelegde fietspaden volop aanwezig, kortom zeer de moeite waard!!
TipsBakkerijmuseum in Hattem, Binnenspeeltuin in Hattem, pannekoekhuis in Wapenveld.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 25-07-2011
4-persoons bungalow Molecaten
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Een heel mooi park,zeker voor kinderen tot 12 jaar,alleen de pizza,s op het park vielen erg tegen,bijna niet te snijden en veel te veel kaas misschien net pech gehad.heel mooie huisjes en een prachtige omgeving.De service van Bungalows.nl was zeer naar tevredenheid.
TipsAnton pieckmuseum,artilleriemuseum t Harde,subtropisch zwembad de sheg Deventer is zeer de moeite waard.steak house Brasil is heel erg goed,zeker een bezoek om aan te raden
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 01-08-2011
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Leuke huisjes. Kinderen hebben genoten van de zandbak en het wipkipje voor de deur. Animatie voor de kinderen was geweldig. We zijn amper van het park af geweest. Leuk animatie team.
TipsBakkerijmuseum in Hattem is zelfs leuk om met kleine kinderen heen te gaan. Pannenkoekenhuis het Mussennest was ook erg lekker en leuk omdat ze een heel speelgelegenheid erbij hebben.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-08-2011
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Leuk park, mooie omgeving, huisjes zijn ruim en de inrichting is prima. Vooral de ligging van het park is geweldig. Een nadeel en dat is het feit dat een omheining ontbreekt. Wij zaten aan de rand van het park met een kind van 1. Hij moest vijf meter de bossen door en dan stond hij aan een hele drukke weg.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 04-08-2011
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Wij waren met onze twee dochters een baby van 4 maanden en een kindje van 2 jaar. Wij hebben ons allen goed vermaakt, het zwembad is zonder toezicht en leuk voor kleine kinderen rustig en schoon, ook het buiten zwembad ziet er mooi en leuk uit, echter konden wij er helaas geen gebruik van maken wegens de slechte weersomstandigheden.
TipsHet bakkerijmuseum is leuk voor kinderen, onze dochter heeft een heerlijke vulkoek mogen maken. Personeel erg vriendelijk. Ook op het terras in de stad gegeten bij voor de kerk helaas was dit iets minder.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 12-08-2011
12-persoons bungalow Molecaten
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,7
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Wij hadden een huisje voor 12 personen en alles was heel goed in orde. Vooral zalig: bedden waren al opgemaakt bij aankomst, dus direct een vakantiegevoel!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 22-08-2011
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Dit was onze allereerste bezoek in het hoogseizoen. Wij waren al vier keer eerder in voor- of naseizoen geweest. En het is ons prima bevallen. Een erg leuk animatieteam. Onze zoon van vijf was voor veel spelletjes nog wat jong, maar meedansen en knutselen kon hij als de beste. Ook in het hoogseizoen is dit een park waar je privacy hebt. Een gemoedelijke sfeer, je hebt echt het gevoel dat hier heel veel kan. Alles even gezellig, ja, huiselijk zelfs!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 23-08-2011
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Wij hebben ondanks het niet erg mooie weer genoten op het park. Wij zaten in een 6 persoonshuisje direct aan het recreatieveld. Beter konden we het niet hebben met onze kinderen van 5 en 7 jaar! Het recreatieteam deed erg hun best! Het huisje had enkel glas en hierdoor was het beddengoed etc klam, maar dat was het enige puntje.
TipsMooie omgeving, het stadje Hattem was gezellig en er was kermis in Zwolle.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2011
2 + 2 (tot 12 jaar) pers. bungalow Veluwe (Deze accommodatie wordt niet meer aangeboden op BungalowS.nl)
 
review cijfer
5,4
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 5,7
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Weeromstandigheden werkten natuurlijk ook niet mee, maar twee weken verblijf in een te klein en uiterst vochtig (stralen liepen 's-morgens langs de ramen) huisje met een tweeling van 11 jaar is een lijdensweg welke wij dan ook niet hebben doorstaan en voortijdig op huis zijn aangegaan. Ook een stofzuiger (!)is zelfs niet aanwezig. Héél zonde van de vakantie waar wij zo naar uit hebben gezien.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-08-2011
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Zeer leuke week gehad, waarin de vriendelijkheid van de medewerkers top was. Onze dochter van zes vond de annimatie helemaal geweldig!
 
  1  2  3  4  »