Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Molecaten Park De Leemkule

8,2
244 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 8,2 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 8,3 Prijs/kwaliteit 8,0
Park algemeen 8,6 Kindvriendelijk 8,4
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 65
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 104
Geen kinderen 75
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
98% van de gasten raadt Molecaten Park De Leemkule aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  2  3  4  5  6  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 21-10-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Bijzonder leuk park. Animatie team is super enthousiast. Bungalow is netjes en schoon. Fijne bedden. Leuke centrale ligging voor uitstapjes naar Deventer, Zwolle, Hattem en de Hoge Veluwe
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 11-10-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Prima verblijf, bedden wat doorgezakt, maar voor de rest alles dik in orde. Kleinkind 2 dagen op bezoek gehad en die vermaakte zicht uitstekend in de speeltuin en het zwembad. Jammer dat het bubbelbad niet echt warm was.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 26-09-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
We waren met 5 vriendinnen en hebben het prima gehad , alleen vonden we het zeer storend dat we totaal geen bereik hadden met de mobiele telefoon. Daarnaast was er de mogelijkheid om WiFi te kopen, maar dat was belachelijk duur. En we hoorden van anderen dat er dan nog bijna geen bereik was. Het kan niet aan de provider hebben gelegen want we hadden 4 verschillende providers.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-09-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooie omgeving genoeg te doen.
TipsLeuke plaatsen bv Hattum gezellige terrasjes,museum leuk om te fietsen.
 
Beoordeling van p.kroos. | ridderkerk | Geen kinderen | 08-07-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
heel fijn park vriendelijk personeel gunstig voor uitstapjes.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 04-07-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Bungalows qua inrichting enigzins gedateerd ,wel super schoon en mooie ligging van het park
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-05-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooi huisje, mooi gelegen je. De huisjes stonden zo gebouwd dat je geen last had van de buen. Enige min puntje. Onze bungalow had een vaatwasser maar er was zo weinig servies dat we hem telkens half vol moesten draaien.
TipsBezoek aan het bakkerij museum zeker de moeite waard, vooral de show voor de kinderen is aan te bevelen. Walibi is slechts een half uurtje rijden. Heerlijk gegeten in Het Spookhuis te Hattem.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-05-2013
4-persoons bungalow Sprengen
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
De nieuwe 4 pers. bungalows zijn goed verzorgd ingericht en schoon. We hebben het erg naar ons zin gehad. De kinderen hebben heerlijk gespeeld op het speelterrein & trampoline. Het zwembad is eenvoudig maar de kids vonden het prima. De omgeving zo midden in het bos is heerlijk, huppende konijntjes en fluitende vogels. Als je lang bent (zoals mijn man 2 meter) dan zijn de bedden te kort...helaas en buiten zouden n ieder geval 2 stoelen mogen staan waarmee je lekker achterover in de zon kunt liggen.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 15-04-2013
2-persoons bungalow Vuursteen (sauna)
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Leuk park in een bosrijke omgeving.
TipsEen fietstocht over de Veluwe met de witte fietsen, het kroller-muller museum en het museonder. In Hattum zelf het Anton Pieck museum.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 07-01-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Vriendelijk personeel. Zwembad is overzichtelijk en niet druk. Wij hebben een 6 persoons huisje gehad van 60m2. Dit was prima. Het woonkamer en keuken gedeelte is wat krap, zeker als je met 6 volwassen zou zijn. Heerlijk vanaf het park direct de bossen in gewandeld.
 
  «  2  3  4  5  6  »