Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Molecaten Park De Leemkule

8,2
656 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 8,1 Faciliteiten 7,8
Schoonmaak accommodatie 8,3 Prijs/kwaliteit 7,9
Park algemeen 8,5 Kindvriendelijk 8,3
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 165
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 293
Geen kinderen 198
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
98% van de gasten raadt Molecaten Park De Leemkule aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  2  3  4  5  6  »

Beoordeling van p.kroos. | ridderkerk | Geen kinderen | 08-07-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
heel fijn park vriendelijk personeel gunstig voor uitstapjes.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 04-07-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Bungalows qua inrichting enigzins gedateerd ,wel super schoon en mooie ligging van het park
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-05-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Mooi huisje, mooi gelegen je. De huisjes stonden zo gebouwd dat je geen last had van de buen. Enige min puntje. Onze bungalow had een vaatwasser maar er was zo weinig servies dat we hem telkens half vol moesten draaien.
TipsBezoek aan het bakkerij museum zeker de moeite waard, vooral de show voor de kinderen is aan te bevelen. Walibi is slechts een half uurtje rijden. Heerlijk gegeten in Het Spookhuis te Hattem.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-05-2013
4-persoons bungalow Sprengen
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
De nieuwe 4 pers. bungalows zijn goed verzorgd ingericht en schoon. We hebben het erg naar ons zin gehad. De kinderen hebben heerlijk gespeeld op het speelterrein & trampoline. Het zwembad is eenvoudig maar de kids vonden het prima. De omgeving zo midden in het bos is heerlijk, huppende konijntjes en fluitende vogels. Als je lang bent (zoals mijn man 2 meter) dan zijn de bedden te kort...helaas en buiten zouden n ieder geval 2 stoelen mogen staan waarmee je lekker achterover in de zon kunt liggen.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 15-04-2013
2-persoons bungalow Vuursteen (sauna)
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Leuk park in een bosrijke omgeving.
TipsEen fietstocht over de Veluwe met de witte fietsen, het kroller-muller museum en het museonder. In Hattum zelf het Anton Pieck museum.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 07-01-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Vriendelijk personeel. Zwembad is overzichtelijk en niet druk. Wij hebben een 6 persoons huisje gehad van 60m2. Dit was prima. Het woonkamer en keuken gedeelte is wat krap, zeker als je met 6 volwassen zou zijn. Heerlijk vanaf het park direct de bossen in gewandeld.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 07-01-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Prachtig Park met mooie,sfeervolle bungalows.In directe omgeving veel mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Enigste minpuntje is de dichtbij gelegen snelweg die veel gehooroverlast veroorzaakt.
TipsKasteel Nijenhuis in Heino is beslist aan te raden om te bezoeken. Het kasteel is omgetoverd tot een bijzonder museum met een geweldige beeldentuin! Op zatermiddag is de molen in Hattem open en te bezichtigen. Vrijwilligers geven uitleg over werking en geschiedenis. In de winkel zijn meelproducten te koop. Absoluut de moeite waard.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-01-2013
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
zeer attent, vriendelijk en adequaat personeel! het is handig op de website aan te geven dat er een wifi kaart gekocht kan worden.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 29-11-2012
6-persoons bungalow Molecaten
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
1-Extra betaling voor wifi vind ik niet meer van deze tijd en het bedrag ook veel te hoog. 2-Zodra je buiten komt is het geluid van de snelweg hinderlijk. Binnen, nu in de wintertijd, geen probleem, maar in het zomerseizoen vooral buiten /of rondom de bungalow vertoevend lijkt me dat nogal onaangenaam . Wij zaten in bungalow 8
 
Beoordeling van fam. Van 't Hof | Hoeksche Waard | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-09-2012
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
Wij hebben een erg prettig verblijf gehad in een goed schoongemaakt huisje. Door de compacte ligging zijn alle faciliteiten goed te bereiken. Door de vele kleine (centrale) parkeerplaatsen eerder autoluw dan autovrij, maar door de indeling wel veilig voor kinderen.
TipsHet plaatsje Hattem is al heel leuk om je een dag te vermaken.
 
  «  2  3  4  5  6  »