Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Molecaten Park De Leemkule

8,2
243 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 8,2 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 8,3 Prijs/kwaliteit 8,1
Park algemeen 8,6 Kindvriendelijk 8,4
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 65
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 103
Geen kinderen 75
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
98% van de gasten raadt Molecaten Park De Leemkule aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 04-08-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
De matrassen waren ontzettend slecht (gaven geen ondersteuning tijdens het liggen), zijn echt aan vervanging toe. De algehele staat van de bungalow had een onderhoudsbeurt nodig. Verstelbare stoelen op het terras buiten , al zijn het er maar twee, is iets fijner om te zitten en we misten een parasol.
TipsHet Park de Hoge Veluwe en kamp Westerbork zijn echte aanraders.
 
Beoordeling van Familie Hingstman | Emmen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-08-2014
6-persoons bungalow Molecaten
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Met mooi weer is het hier net zo mooi als in het buitenland. Je kunt heerlijk vertoeven bij/in het zwembad.
TipsDirect bij de uitgang kun je naar de zandafgraving. Heerlijke speelplaats, trainingslocatie, wandellocatie, fietslocatie.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 29-05-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Sfeervol park met konijntjes om je huisje heen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-05-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
De bank en matras waren ingezakt. Nadat ik dit meldde, kreeg ik gelijk een ander bankstel en matras. Bij vertrek had mijn zoon zijn jas ergens buiten laten liggen. Twee dagen later is deze opgestuurd. Dat is nog eens service.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-05-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Alles naar wens wij komen zeker nog een keertje terug nr 97 en 99 overal dichtbij !,,,,,
 
Beoordeling van Fam. de Loo | Heerhugowaard | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 25-04-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Wat een prachtig park! Mooie huisjes, die niet op een rijtje staan maar juist leuk verspreid en in een prachtige omgeving. Fietsen gehuurd en naar Hattem gegaan, leuk dorpje. Veel te doen in de omgeving, kortom een aanrader, we komen snel nog een keer.
 
Beoordeling van Fam van der Westen | Gorkum | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 17-04-2014
4-persoons bungalow Sprengen
 
review cijfer
8,9
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Zeer nette huisjes met veel leuke dingen te doen voor kinderen. Leuk klein zwembad en in een prachtige natuur. Een echte aanrader !
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 29-03-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Prima 6-persoons huisje in een heerlijke omgeving. Wel wat gehorig door de dunne wondjes tussen de slaapkamers.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-03-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
we hadden een 6 pers. bungalow Veluwe. Echt met alles erop en eraan. Een bank die zit, een tv groot genoeg, haakjes aan de muur en een fijne douche. Fijn huisje.
Tipswe hadden prachtig weer en fietsen gehuurd bij het park om de omgeving te bekijken. Door Zwolse bos, langs heidevelden (nog niet in bloei, maar wel heel mooi), prachtige villa/huizen gezien en fijne fietspaden. Ook een dag naar park de Hoge Veluwe op de witte fietsen in het park was heerlijk (herten gezien). Hattem erg leuk plaatsje.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 06-03-2014
6-persoons bungalow Veluwe
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Vrijdagavond, koopavond in Hattem. Een erg leuk plaastje om doorheen te lopen. En met de erg leuke winkeltjes en vriendelijke mensen, ook erg leuk om een paar winkeltjes binnen te schieten. En ideaal, het park ligt midden in het bos. Je loopt zo van het park af het bos in.
TipsOp het park kun je lekker eten bij Caatje, ook voor de kinderen. De speelkuil voor de kinderen is super. Is heel gezellig en het personeel heel vriendelijk! Een aanrader om met kleine kinderen uit eten te gaan. (ook zonder kinderen kun je er gezellig uit eten.)
 
  1  2  3  4  »