Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,4
280 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 6,1 Prijs/kwaliteit 6,2
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 26
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 129
Geen kinderen 125
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
73% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 20-11-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Ons 2 persoons huisje lag zo dat als er iemand over de brug reed je gebonk hoorde. Dit kan als storend worden ervaren.
TipsTearoom Kings & Queens Dorpstraat 42 5595 CH Leende http://www.kings-queens.nl/
 
Beoordeling van th.v.d.berge | rotterdam | Geen kinderen | 10-11-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
vind wel dat de ganzen in het park de gasten s morgens wel vroeg wakker maken is niet prettig
Tipsrestaurant peking in valkenswaard
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 30-10-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Geweldig park. Horeca erg duur. Prijs/kwaliteit is slecht.
 
Beoordeling van P.Takx | Geen kinderen | 30-09-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Nogal veel verouderde huisjes, inrichting van de verouderde huisjes laat te wensen over.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 27-09-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Weer een heerlijke week achter de rug. Leuk park waar genoeg te doen is, heerlijk zwembad en ook een leuke omgeving. Accommodatie voor ons prima we hadden een aanbieding. Maar als wij de volle mep hadden betaald zeker niet waard. Gedateerd en niet meer van deze tijd. Wij hadden een 6 persoons huisje met zijn 2en en het weekend met zijn 4en dat was goed. Maar echt met zijn 6 en te klein... zeker 6 volwassenen die dan in een stapelbed moeten. Nee dit kan echt beter!
TipsGa eens lekker in het gezellige Valkenwaard eten. Ook gezellig en iets vriendelijker voor de portemonnee. Eindhoven is ook hartstikke gezellig!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 18-08-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Bungalow nr. 983 op de Kempervennen is gedateerd en maar 26 m2 . De tegels en de voegen in de badkamer zijn smoezelig en hebben hier en daar vochtplekken in de voegen ook hier en daar vochtplekken in het slaapgedeelte Bungalow nr 983 is zeker geen huisje om een hele dag te moeten vertoeven en eigenlijk niet Center Parcs waardig. Kortweg deze bungalow is zeer het keurmerk PREMIUM niet waardig!!!!
TipsGebruik gťťn diner op het park zelf maar neem de auto en rij in 3 minuten naar Valkenswaard. Hier zijn eetgelegenheden genoeg en een veel schappelijker prijs
 
Beoordeling van | Geen kinderen | 04-08-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
De Kampervennen is een prachtig park waar je je geen moment hoeft te vervelen. Wij hadden een mooie zomerse week, hebben dan ook echt genoten van het buiten zijn, waterskiŽn, strandje, waterfietsen, klimmen en fietsen. In de winkel is alles te koop wat je nodig hebt, en heerlijk vers brood . Een fiets is aan te raden als je wat achteraan op het park je huisje hebt want het zijn flinke afstanden die je moet af leggen. Het huisje vonden we erg gedateerd, hard aan renovatie toe!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 30-07-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
De eerste nacht lag ik op een (vreselijk) doorgezakt matras. Nadat ik de volgende ochtend een melding van heb gemaakt is het matras gelijk omgewisseld. Top service!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 28-04-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Erg mooi park met veel mogelijkheden! Alles ligt centraal!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 17-04-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Ik ben bijna 'opgegroeid' in Centerparcs zo vaak was ik er met mijn ouders vroeger. Nu ga ik nog steeds graag naar Centerparcs. De Kempervennen was voreger mijn favoriete park door alle mogelijke faciliteiten en die zijn er alleen maar bijgekomen. SkieŽn, waterskieŽn, veel dieren en natuurlijk een leuk zwembad. Alleen jammer dat nog niet alle huisjes onder handen zijn genomen maar dat komt wel!
TipsRestaurant Smeagol in Eindhoven, heerlijk grillrestaurant. Ze serveren geen alcohol dus let hier op maar hebben goede (vooral snelle) service met heerlijke gerechten. Ga ook vooral op de fiets de omgeving ontdekken, zo kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk met de fiets naar Valkenswaard!
 
  1  2  3  4  »