Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,4
249 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,5 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 6,0 Prijs/kwaliteit 6,2
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 24
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 115
Geen kinderen 110
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
74% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 18-08-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Bungalow nr. 983 op de Kempervennen is gedateerd en maar 26 m2 . De tegels en de voegen in de badkamer zijn smoezelig en hebben hier en daar vochtplekken in de voegen ook hier en daar vochtplekken in het slaapgedeelte Bungalow nr 983 is zeker geen huisje om een hele dag te moeten vertoeven en eigenlijk niet Center Parcs waardig. Kortweg deze bungalow is zeer het keurmerk PREMIUM niet waardig!!!!
TipsGebruik gťťn diner op het park zelf maar neem de auto en rij in 3 minuten naar Valkenswaard. Hier zijn eetgelegenheden genoeg en een veel schappelijker prijs
 
Beoordeling van | Geen kinderen | 04-08-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
De Kampervennen is een prachtig park waar je je geen moment hoeft te vervelen. Wij hadden een mooie zomerse week, hebben dan ook echt genoten van het buiten zijn, waterskiŽn, strandje, waterfietsen, klimmen en fietsen. In de winkel is alles te koop wat je nodig hebt, en heerlijk vers brood . Een fiets is aan te raden als je wat achteraan op het park je huisje hebt want het zijn flinke afstanden die je moet af leggen. Het huisje vonden we erg gedateerd, hard aan renovatie toe!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 30-07-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
8,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
De eerste nacht lag ik op een (vreselijk) doorgezakt matras. Nadat ik de volgende ochtend een melding van heb gemaakt is het matras gelijk omgewisseld. Top service!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 28-04-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Erg mooi park met veel mogelijkheden! Alles ligt centraal!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 17-04-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Ik ben bijna 'opgegroeid' in Centerparcs zo vaak was ik er met mijn ouders vroeger. Nu ga ik nog steeds graag naar Centerparcs. De Kempervennen was voreger mijn favoriete park door alle mogelijke faciliteiten en die zijn er alleen maar bijgekomen. SkieŽn, waterskieŽn, veel dieren en natuurlijk een leuk zwembad. Alleen jammer dat nog niet alle huisjes onder handen zijn genomen maar dat komt wel!
TipsRestaurant Smeagol in Eindhoven, heerlijk grillrestaurant. Ze serveren geen alcohol dus let hier op maar hebben goede (vooral snelle) service met heerlijke gerechten. Ga ook vooral op de fiets de omgeving ontdekken, zo kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk met de fiets naar Valkenswaard!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 03-04-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
6,3
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Leuk park 2pers huisje wel erg klein.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 17-03-2014
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
5,4
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
het park geeft een onverzorgde indruk ...
Tipser was geen informatie aan de balie of in het huisje ...wat er in de buurt iets te doen was
 
Beoordeling van P.J. Badoux | Den Haag | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 09-09-2013
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,1 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
Het park is goed onderhouden, maar wel wat gedateerd. De prijzen van de verschillende (extra) atracties zijn pittig.
TipsHet museum de Acht zaligheden in Eersel is zeker aan te bevelen. De omgeving is zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 19-08-2013
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Een week verbleven in een 2 persoonsbungalow(975). Tuinstoel was kapot, maar na dit aangegeven te hebben stond er de volgende morgen al een nieuwe. Personeel in bediening erg wisselend. Soms vlot, soms duurde het eeuwen en dagen.
TipsValkenswaard diverse leuke terrasjes. Pannenkoeken restaurant Suykerbuyk dichtbij het park en prima eten.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 10-06-2013
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
het was super leuk
 
  1  2  3  4  »