Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,3
256 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,5 Faciliteiten 7,8
Schoonmaak accommodatie 6,0 Prijs/kwaliteit 6,2
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 24
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 116
Geen kinderen 116
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
73% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Familie Hofstede | De Lier | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 08-03-2012
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Een heerlijk weekend Center Parcs gehad. Center Parcs blijft altijd één van de prijzigere ketens, maar wij vinden het zeker waard om toch voor Center Parcs te kiezen. De faciliteiten zijn divers en van goede kwaliteit.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 29-03-2012
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
wij hadden prachtig weer hebben heel veel op het park zelf gelopen het daar groot genoeg
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 18-07-2011
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Appartement was niet schoon. Er hingen overal spinnenraggen en het was erg stoffig. Prijs kwaliteit verhouding onder de maat.
 
Beoordeling van fam.Senden | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 03-02-2012
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Leuk park, fijne ligging. Valkenswaard is een leuk stadje om te winkelen / uit eten te gaan! Cottage was prima onderhouden en schoon. (Als je gaat zoeken vind je natuurlijk altijd wel iets). Leuke marketdome en zwembad. We vinden de prijzen op het park wel zeer prijzig in verhouding met de kwaliteit. De prijs/kwaliteit in het restaurant Howard's viel ons zeer tegen tov vorig jaar. Het ontbijtbuffet was minder uitgebreid en vonden wij de 12,50 niet waard. Wij zaten in een premium cottage #626.
TipsGezellige Eetcafe Le troubadour gelegen aan de markt van valkenswaard. Hier krijg je een heerlijk en uitgebreid driegangen-menu voor 23,50!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-11-2011
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,1 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Er is een leuk zwembad en een fantastische indoor skibaan en klimparcours. Daarom kiezen we altijd voor dit park. Helaas is de schoonmaak altijd erbarmerlijk en schreeuwen de huisjes om een opknapbeurt. Dus slippertjes aanhouden in huis en zoveel mogelijk leuke dingen gaan doen! Ik vind dit park trouwens beter geschikt voor gezinnen met grotere kinderen.
TipsValkenswaard ligt op een steenworp afstand, je kan daar best leuk winkelen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 08-08-2011
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Het park ligt er mooi bij, het is ruim opgezet met veel groen. Het zwembad was prima, vooral voor onze 2 kinderen van 5 & 7 jaar, voor onze tiener dochter + vriendin van 14 jaar was er (volgens hun) niet veel te beleven. Wat me opviel is dat je echt overal voor moet betalen, en aangezien het verblijf al niet goedkoop is, is dit een minpunt. Bijvoorbeeld, 4 kinderen even laten midgetgolfen € 20,-.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 15-08-2011
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Het huisje was erg vies,na melding iets verbeterd.Wel netjes:we kregen een bon voor koffie met gebak voor 3.Huisje erg klein voor 6 personen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-01-2012
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
We hebben een heerlijk weekend gehad, 2 dagen ski/snowboard les in de skihal naast het park, perfekt geregeld. High adventure gedaan , top !
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-10-2011
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Parkfaciliteiten zijn voldoende,het merendeel van de huisjes zijn wel heel erg achterhaald.Voor het bedrag wat je moet betalenmag je toch wel meer verwachten van het huis
 
Beoordeling van Ellen | Ede | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-05-2012
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
We hebben erg genoten van het zwemmen met de kinderen. Ook heerlijk gegeten in de pizzeria! De accommodatie daarentegen vonden wij zeer verouderd. De box en het campingbedje waren ook oud. We hebben niet goed geslapen, omdat de bedden behoorlijk doorzakten. In mijn kinderjaren gingen we altijd naar Center Parcs en ik kreeg de indruk dat er weinig veranderd is aan de huisjes. Voor een premium cottage betaalden we ruim 500 euro. Teveel vinden wij achteraf!
 
  1  2  3  4  »