Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,5
328 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,8 Faciliteiten 7,8
Schoonmaak accommodatie 6,6 Prijs/kwaliteit 6,2
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 32
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 156
Geen kinderen 140
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
71% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  2  3  4  5  6  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-10-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
We hadden specifiek gekozen voor een premium huisje. Op de website van centerparcs zien deze er netjes en modern uit. Het huisje waar wij in verbleven was zeer gedateerd, muren waren compleet vergeeld en voor 6 personen was de woonkamer inrichting eigenlijk gewoon te klein. TV aanbod zeer matig. Op een flatscreen tv hoor je niet meer deze kwaliteit beeld aangeboden te krijgen. Ook het feit dat er voor draadloos internet op het park betaald moet worden is niet meer van deze tijd.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-10-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Het onderhoud op de kempervennen loopt achter,bowlingbaan is oud, ging ook stuk toen wij er waren, er wordt geen probleem van gemaakt je krijgt gewoon je geld terug.kennelijk wordt dit ingecalculeerd , bij klachten geld terug.huisjes zijn oud en dringend aan vernieuwing toe. Nog geen vaatwasser, oud koffiezetapparaat, magnetron zonder oven functie( kun je niet even je broodjes bakken) en een oude televisie,allemaal niet zo heel erg, maar voor de prijs die betaald wordt mag je dat wel verwachten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-10-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,4 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 9,0
Slechte bedden ,de Lego van de vorige bewoner lag nog onder het bed, sommige pannen waren niet schoon en de vaatwasser stonk
 
Beoordeling van P.Takx | Geen kinderen | 30-09-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Nogal veel verouderde huisjes, inrichting van de verouderde huisjes laat te wensen over.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 27-09-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Weer een heerlijke week achter de rug. Leuk park waar genoeg te doen is, heerlijk zwembad en ook een leuke omgeving. Accommodatie voor ons prima we hadden een aanbieding. Maar als wij de volle mep hadden betaald zeker niet waard. Gedateerd en niet meer van deze tijd. Wij hadden een 6 persoons huisje met zijn 2en en het weekend met zijn 4en dat was goed. Maar echt met zijn 6 en te klein... zeker 6 volwassenen die dan in een stapelbed moeten. Nee dit kan echt beter!
TipsGa eens lekker in het gezellige Valkenwaard eten. Ook gezellig en iets vriendelijker voor de portemonnee. Eindhoven is ook hartstikke gezellig!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-09-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Bij aankomst stonk ons huisje enorm geurstokjes en geurkaarsen gekocht hielp niet andere dag bij de receptie langs geweest kregen we een ander huisje was nog luxer ook maar deze rook wel fris en kregen ook nog een bon voor koffie en gebak omdat we weer moesten inpakken en uitpakken dus helemaal top
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 21-08-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Heel mooi park prachtige ligging midden in de natuur. Wat wel erg tegenviel is dat je bijna voor alles moet betalen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-08-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
mooi park, alleen jammer dat je voor bijna alles nog moet betalen. Als je als kind wilt spelen moet je geld op zak hebben.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 18-08-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Bungalow nr. 983 op de Kempervennen is gedateerd en maar 26 m2 . De tegels en de voegen in de badkamer zijn smoezelig en hebben hier en daar vochtplekken in de voegen ook hier en daar vochtplekken in het slaapgedeelte Bungalow nr 983 is zeker geen huisje om een hele dag te moeten vertoeven en eigenlijk niet Center Parcs waardig. Kortweg deze bungalow is zeer het keurmerk PREMIUM niet waardig!!!!
TipsGebruik géén diner op het park zelf maar neem de auto en rij in 3 minuten naar Valkenswaard. Hier zijn eetgelegenheden genoeg en een veel schappelijker prijs
 
Beoordeling van van Veen | Gorinchem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 18-08-2014
4 + 2 persoons Premium kindercottage KV634
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,4
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Super leuk park met veel faciliteiten. Mooie aanbieding via bungalows.nl Zeker de moeite voor terugkeer waard!
 
  Pagina «  2  3  4  5  6  »