Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,4
268 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,5 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 6,0 Prijs/kwaliteit 6,3
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 25
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 124
Geen kinderen 119
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
72% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  2  3  4  5  6  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 28-04-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Erg mooi park met veel mogelijkheden! Alles ligt centraal!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 17-04-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Ik ben bijna 'opgegroeid' in Centerparcs zo vaak was ik er met mijn ouders vroeger. Nu ga ik nog steeds graag naar Centerparcs. De Kempervennen was voreger mijn favoriete park door alle mogelijke faciliteiten en die zijn er alleen maar bijgekomen. SkieŽn, waterskieŽn, veel dieren en natuurlijk een leuk zwembad. Alleen jammer dat nog niet alle huisjes onder handen zijn genomen maar dat komt wel!
TipsRestaurant Smeagol in Eindhoven, heerlijk grillrestaurant. Ze serveren geen alcohol dus let hier op maar hebben goede (vooral snelle) service met heerlijke gerechten. Ga ook vooral op de fiets de omgeving ontdekken, zo kun je bijvoorbeeld ook gemakkelijk met de fiets naar Valkenswaard!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 03-04-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
6,3
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Leuk park 2pers huisje wel erg klein.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 17-03-2014
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
5,4
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 5,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
het park geeft een onverzorgde indruk ...
Tipser was geen informatie aan de balie of in het huisje ...wat er in de buurt iets te doen was
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 03-03-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Bungalow Premium zes persoons, dateert uit de jaren 70 en 80. Erg ouderwets en niet comfortabel. Prijsverhouding is daarom belachelijk hoog, vergeleken met andere parken.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 28-02-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,5
Groot park in mooie omgeving
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-01-2014
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,8 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
We hadden een fijn weekend. We hadden om 19.00 uur nog trampoline willen springen. Dat zou tot 20.00 kunnen maar het was al dicht. Verder alles goed.
TipsTegenover het park is een prachtig natuurgebied. Met veel vennen uiteraard.
 
Beoordeling van P.J. Badoux | Den Haag | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 09-09-2013
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,1 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
Het park is goed onderhouden, maar wel wat gedateerd. De prijzen van de verschillende (extra) atracties zijn pittig.
TipsHet museum de Acht zaligheden in Eersel is zeker aan te bevelen. De omgeving is zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten.
 
Beoordeling van R.M. Reinders | Hoogeveen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 23-08-2013
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
6,5
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Wij hebben een leuke midweek gehad, veel gezwommen in het subtropisch zwemparadijs. Wij zaten in een 6-persoons premium cottage welke riep om een renovatie/restauratie. Doorgezakte bedden, achterhaald interieur.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-08-2013
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
5,6
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Wij waren 15 jaar niet op de Kempervennen geweest. Na een heerlijke midweek op droompark Beekbergen in een vrijstaande, luxe H6 villa,stuk goedkoper dan CenterParcs, was dit een enorme schok. Een 6 persoons premiumbungalow, donker, oud interieur, klein, smerige vloerbedekking in slaapkamers,gammele vaatwasserdeur, geen thermostaatkraan in douche,vette afzuigkap, spinnewebben, vuil glas tussen gang woonkamer, vuile pannen,totaal verouderd.Alle activiteiten zijn duur,plaza/zwembad missen sfeer.
TipsAls je het park uitloopt en oversteekt kan je schuin achter de bushalte natuurgebied in. Als je richting Valkenswaard fietst kun je bij bord Malpie oversteken naar rechts het natuurgebied in en fietsen richting Achelse kluis. Oorlogsmuseum Overloon, Kasteel Heeze (vraag infomap bij informatiebalie, abdij Postel, bakkerijmuseum Luykgestel zie website,openlucht historisch museum Eindhoven.Koop voor je het zwembad in gaat munten voor het zwemkastje bij de infobalie Š 1 euro, en ze mogen niet retour.
 
  «  2  3  4  5  6  »