Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,3
318 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,8
Schoonmaak accommodatie 6,3 Prijs/kwaliteit 6,1
Park algemeen 7,9 Kindvriendelijk 7,9
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 30
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 151
Geen kinderen 137
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
68% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  1  2  3  4  5  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 22-01-2015
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
het is een heerlijk park .met alles aanwezig.wij hebben genoten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-12-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,9
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
mooi park in mooie omgeving maar huisjes zijn verwaarloosd en vies.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-11-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Vaatwassser had problemen..keurig opgelost!!!
TipsDe natuurwandeling op het park ...mooi!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 20-11-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk -
Ons 2 persoons huisje lag zo dat als er iemand over de brug reed je gebonk hoorde. Dit kan als storend worden ervaren.
TipsTearoom Kings & Queens Dorpstraat 42 5595 CH Leende http://www.kings-queens.nl/
 
Beoordeling van th.v.d.berge | rotterdam | Geen kinderen | 10-11-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
vind wel dat de ganzen in het park de gasten s morgens wel vroeg wakker maken is niet prettig
Tipsrestaurant peking in valkenswaard
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 30-10-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Geweldig park. Horeca erg duur. Prijs/kwaliteit is slecht.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-10-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Huisje was verouderd en muffig. Sommige spullen in de keuken plakken.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-10-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
We hadden specifiek gekozen voor een premium huisje. Op de website van centerparcs zien deze er netjes en modern uit. Het huisje waar wij in verbleven was zeer gedateerd, muren waren compleet vergeeld en voor 6 personen was de woonkamer inrichting eigenlijk gewoon te klein. TV aanbod zeer matig. Op een flatscreen tv hoor je niet meer deze kwaliteit beeld aangeboden te krijgen. Ook het feit dat er voor draadloos internet op het park betaald moet worden is niet meer van deze tijd.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-10-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Het onderhoud op de kempervennen loopt achter,bowlingbaan is oud, ging ook stuk toen wij er waren, er wordt geen probleem van gemaakt je krijgt gewoon je geld terug.kennelijk wordt dit ingecalculeerd , bij klachten geld terug.huisjes zijn oud en dringend aan vernieuwing toe. Nog geen vaatwasser, oud koffiezetapparaat, magnetron zonder oven functie( kun je niet even je broodjes bakken) en een oude televisie,allemaal niet zo heel erg, maar voor de prijs die betaald wordt mag je dat wel verwachten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-10-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,4 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 9,0
Slechte bedden ,de Lego van de vorige bewoner lag nog onder het bed, sommige pannen waren niet schoon en de vaatwasser stonk
 
  Pagina «  1  2  3  4  5  »