Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,5
439 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,8 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 6,3 Prijs/kwaliteit 6,5
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 8,1
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 44
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 202
Geen kinderen 193
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
76% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  1  2  3  4  5  »

Beoordeling van P.J. Badoux | Den Haag | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 09-09-2013
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,1 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
Het park is goed onderhouden, maar wel wat gedateerd. De prijzen van de verschillende (extra) atracties zijn pittig.
TipsHet museum de Acht zaligheden in Eersel is zeker aan te bevelen. De omgeving is zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten.
 
Beoordeling van R.M. Reinders | Hoogeveen | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 23-08-2013
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
6,5
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Wij hebben een leuke midweek gehad, veel gezwommen in het subtropisch zwemparadijs. Wij zaten in een 6-persoons premium cottage welke riep om een renovatie/restauratie. Doorgezakte bedden, achterhaald interieur.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-08-2013
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
5,6
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Wij waren 15 jaar niet op de Kempervennen geweest. Na een heerlijke midweek op droompark Beekbergen in een vrijstaande, luxe H6 villa,stuk goedkoper dan CenterParcs, was dit een enorme schok. Een 6 persoons premiumbungalow, donker, oud interieur, klein, smerige vloerbedekking in slaapkamers,gammele vaatwasserdeur, geen thermostaatkraan in douche,vette afzuigkap, spinnewebben, vuil glas tussen gang woonkamer, vuile pannen,totaal verouderd.Alle activiteiten zijn duur,plaza/zwembad missen sfeer.
TipsAls je het park uitloopt en oversteekt kan je schuin achter de bushalte natuurgebied in. Als je richting Valkenswaard fietst kun je bij bord Malpie oversteken naar rechts het natuurgebied in en fietsen richting Achelse kluis. Oorlogsmuseum Overloon, Kasteel Heeze (vraag infomap bij informatiebalie, abdij Postel, bakkerijmuseum Luykgestel zie website,openlucht historisch museum Eindhoven.Koop voor je het zwembad in gaat munten voor het zwemkastje bij de infobalie 1 euro, en ze mogen niet retour.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 19-08-2013
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Een week verbleven in een 2 persoonsbungalow(975). Tuinstoel was kapot, maar na dit aangegeven te hebben stond er de volgende morgen al een nieuwe. Personeel in bediening erg wisselend. Soms vlot, soms duurde het eeuwen en dagen.
TipsValkenswaard diverse leuke terrasjes. Pannenkoeken restaurant Suykerbuyk dichtbij het park en prima eten.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 10-06-2013
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
het was super leuk
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 03-06-2013
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Mooi park met mooie ligging, huisjes zijn wel geschakeld en duidelijk kleiner dan wat tegenwoordig gangbaar is. Hecht je meer belang aan de omgeving (natuur)en de faciliteiten (mooi zwembad, goede parkplaza)dan is het een prima bestemming.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 30-05-2013
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,1
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Was een heel leuk weekend
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 13-05-2013
4 + 2 persoons Premium kindercottage KV634
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
leuk park. wel erg jammer dat je voor al die activiteiten moet betalen. het verblijf is al duur genoeg vind ik. wij hebben gedoken, een geweldige ervaring. ondanks de wat grotere groep (er waren Frans sprekende bij en die gingen met een aparte instructeur mee) prima uitgelegd en alles goed in de agten gehouden.
Tipshet Griekse restaurant sirtaki in Valkenswaard is zeer aan te bevelen. goed eten en niet duur. wij hebben ook nog in het meer op de Kempervennen gedoken. geweldig!!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 06-05-2013
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,0
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Eens was de Kempervennen n van de mooiste parken van Centerparcs maar tegenwoordig zijn het ouderwetse, ontzettend vieze huisjes met enorm achterstallig onderhoud. Prijzen op het park zijn echt veel te hoog voor de kwaliteit die de producten bieden. Wat ontzettend jammer want het concept van Centerparcs kan nog steeds zeer goed werken.
 
Beoordeling van R.van Dis | Arnhem. | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 29-04-2013
4-persoons Comfort cottage KV107
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 7,1 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Het park doet zeer gedateerd aan. De kwaliteit van het restaurant is onder de maat in verhouding met de prijs. Het zwembad is prachtig en zeer mooi en leuk om te verblijven !.
 
  «  1  2  3  4  5  »