Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,4
313 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,8
Schoonmaak accommodatie 6,2 Prijs/kwaliteit 6,2
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 7,9
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 29
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 147
Geen kinderen 137
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
70% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-03-2015
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
6,9
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,6 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 9,0
Ruim huisje, maar het is net alsof je 30 jaar terug in de tijd stapt:( Ontzettend gedateerd qua inrichting. Bank ook verre van comfortabel, slecht ontvangts tv. wel super goede bedden en het huisje was ook netjes schoon!Ook het zicht op het park, de eens witte huisjes, zien er nu behoorlijk smoezelig en troosteloos uit, daar zou best wat aan gedaan mogen worden:)Je krijgt er geen vakantiegevoel van:(
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 08-03-2015
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
leuk zwembad met glijbanen, wildwaterbaan en golfslagbad.Het "all you can eat" concept in het restaurant is aan te bevelen.
Tipsprachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Vooral tegenover de ingang van het park, waar een bestaand natuurgebied (De Malpie) ontwikkeld wordt om te fietsen en te wandelen.Ook het fietsroutenetwerk geeft leuke route's. Valkenswaard is bijzonder met zijn grote winkelaanbod (Corridor).
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 02-03-2015
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Bij aankomst in het huisje waren er niet voldoende dekbedden. 1 matras was te slecht om op te slapen, de volgende ochtend moesten we voor dee 3e keer bellen, toen waren ze de broodjes vergeten te brengen. het huisje was oud, kastdeurtjes hingen op half 11, en de slaapkamers (met name de bedden) waren ronduid vies.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 30-01-2015
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Ik vind het jammer dat er voor kinderen op de Kempervennen in de winterdag geen verdere speel mogelijkheid is waardoor je als het slecht weer is en al van het zwembad gebruik hebt gemaakt omdat b.v de baby naar bed gaat je dan met de andere kinderen binnen zit.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-12-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,9
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
mooi park in mooie omgeving maar huisjes zijn verwaarloosd en vies.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-11-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Vaatwassser had problemen..keurig opgelost!!!
TipsDe natuurwandeling op het park ...mooi!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-10-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Huisje was verouderd en muffig. Sommige spullen in de keuken plakken.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-10-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
We hadden specifiek gekozen voor een premium huisje. Op de website van centerparcs zien deze er netjes en modern uit. Het huisje waar wij in verbleven was zeer gedateerd, muren waren compleet vergeeld en voor 6 personen was de woonkamer inrichting eigenlijk gewoon te klein. TV aanbod zeer matig. Op een flatscreen tv hoor je niet meer deze kwaliteit beeld aangeboden te krijgen. Ook het feit dat er voor draadloos internet op het park betaald moet worden is niet meer van deze tijd.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-10-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Het onderhoud op de kempervennen loopt achter,bowlingbaan is oud, ging ook stuk toen wij er waren, er wordt geen probleem van gemaakt je krijgt gewoon je geld terug.kennelijk wordt dit ingecalculeerd , bij klachten geld terug.huisjes zijn oud en dringend aan vernieuwing toe. Nog geen vaatwasser, oud koffiezetapparaat, magnetron zonder oven functie( kun je niet even je broodjes bakken) en een oude televisie,allemaal niet zo heel erg, maar voor de prijs die betaald wordt mag je dat wel verwachten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-10-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,4 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 9,0
Slechte bedden ,de Lego van de vorige bewoner lag nog onder het bed, sommige pannen waren niet schoon en de vaatwasser stonk
 
  Pagina 1  2  3  4  »