Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,4
473 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 6,0 Prijs/kwaliteit 6,2
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 46
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 224
Geen kinderen 203
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
75% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 21-08-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Heel mooi park prachtige ligging midden in de natuur. Wat wel erg tegenviel is dat je bijna voor alles moet betalen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-08-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
mooi park, alleen jammer dat je voor bijna alles nog moet betalen. Als je als kind wilt spelen moet je geld op zak hebben.
 
Beoordeling van van Veen | Gorinchem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 18-08-2014
4 + 2 persoons Premium kindercottage KV634
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,4
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Super leuk park met veel faciliteiten. Mooie aanbieding via bungalows.nl Zeker de moeite voor terugkeer waard!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 14-08-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Wij vonden het huisje heel slecht in onderhoud en hygiŽne. Wij hebben dit ook gemeld tijdens ons verblijf. Daar werd moeizaam of niet op gereageerd. Ook dit weer gemeld en toen hebben wij wel een tegemoetkoming hiervoor gehad. Verder is het wel een mooi park waar veel te doen is. Vooral voor kinderen boven de 8 jaar. Personeel is heel gastvrij en vriendelijk. Wel is alles op het park heel duur. Je kunt beter boodschappen doen in Valkenswaard.
TipsEr zijn veel leuke restaurantjes in Valkenswaard waar je lekker kunt eten. Leuk voor de kinderen, en goed eten kun je in pannenkoekenrestaurant 'de Clown' in Leende.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 14-08-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Reserveer activiteiten voor aankomst anders heb je kans op teleurstelling dat iets al vol zit bv laser schieten bij de Kempervennen. Verwacht van de vismogelijkheden niet al te veel er is weinig water diepte tussen de huisje max 25 cm nu en dan zit je tussen takken en bladeren te vissen
Tipsviswinkel in Valkenswaard van Stekelenburg op 10 auto minuten van het park vandaan. Ook de winkels/supermarkten in Valkenswaard zijn dichtbij
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2014
2-persoons Premium cottage KV224
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
De schoonmaak van het huisje kon beter. Maar tegen sommige smeerlappen is ook niet schoon te maken... Welke mafkees laat er dan ook pannen etc. smerig achter??? Het huisje is klein maar zeer functioneel. Alleen de 2 gaspitten is wat te weinig. Verder alles prima voor elkaar. Park heeft een uitstekende uitstraling en zeer veel faciliteiten. Nadeel is wel dat er voor de meeste faciliteiten aardig betaald moet worden...
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2014
4 + 2 persoons Premium kindercottage KV634
 
review cijfer
4,7
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,3 Faciliteiten 4,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 4,0
erg verouderd..
 
Beoordeling van Klein | Lelystad | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,3
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 6,9
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Huisje was erg vies, overal stof en spinnenrage . Vies servies en niet compleet. Wc stonk erg naar urine. Koelkast kapot en douchestang kapot. Veel ijs afzetting in het kleine vriesvakje, koelkast werkte ook niet goed, te koud waardoor de koelkast producten bevroren.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 28-07-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,5 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
park opzich is niks mis mee maar ons verblijf is rond uit vies,schimmels op de muren badkamer en wcvloer staan onder het vocht.Bij aankomst vuil onder de banken en bedden.Hygiene is ver te zoeken.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-04-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Mooi en goed park met zeer goede faciliteiten de huisjes prima onderhouden en goed schoongemaakt. Slechts een best wel groot nadeel de matrassen in ons huisje nr 570 waren totaal doorgelegen en echt op!
 
  1  2  3  4  »