Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Kempervennen

7,4
280 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,6 Faciliteiten 7,9
Schoonmaak accommodatie 6,1 Prijs/kwaliteit 6,2
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 26
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 129
Geen kinderen 125
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
73% van de gasten raadt Center Parcs De Kempervennen aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-12-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,9
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
mooi park in mooie omgeving maar huisjes zijn verwaarloosd en vies.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-11-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,9
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Vaatwassser had problemen..keurig opgelost!!!
TipsDe natuurwandeling op het park ...mooi!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-10-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 6,5
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Huisje was verouderd en muffig. Sommige spullen in de keuken plakken.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-10-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,1
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
We hadden specifiek gekozen voor een premium huisje. Op de website van centerparcs zien deze er netjes en modern uit. Het huisje waar wij in verbleven was zeer gedateerd, muren waren compleet vergeeld en voor 6 personen was de woonkamer inrichting eigenlijk gewoon te klein. TV aanbod zeer matig. Op een flatscreen tv hoor je niet meer deze kwaliteit beeld aangeboden te krijgen. Ook het feit dat er voor draadloos internet op het park betaald moet worden is niet meer van deze tijd.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-10-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
Het onderhoud op de kempervennen loopt achter,bowlingbaan is oud, ging ook stuk toen wij er waren, er wordt geen probleem van gemaakt je krijgt gewoon je geld terug.kennelijk wordt dit ingecalculeerd , bij klachten geld terug.huisjes zijn oud en dringend aan vernieuwing toe. Nog geen vaatwasser, oud koffiezetapparaat, magnetron zonder oven functie( kun je niet even je broodjes bakken) en een oude televisie,allemaal niet zo heel erg, maar voor de prijs die betaald wordt mag je dat wel verwachten.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 16-10-2014
6-persoons Premium cottage KV624
 
review cijfer
7,2
Kwaliteit accommodatie 4,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,4 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 9,0
Slechte bedden ,de Lego van de vorige bewoner lag nog onder het bed, sommige pannen waren niet schoon en de vaatwasser stonk
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 01-09-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Bij aankomst stonk ons huisje enorm geurstokjes en geurkaarsen gekocht hielp niet andere dag bij de receptie langs geweest kregen we een ander huisje was nog luxer ook maar deze rook wel fris en kregen ook nog een bon voor koffie en gebak omdat we weer moesten inpakken en uitpakken dus helemaal top
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 21-08-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Heel mooi park prachtige ligging midden in de natuur. Wat wel erg tegenviel is dat je bijna voor alles moet betalen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 19-08-2014
6-persoons Comfort cottage KV104
 
review cijfer
7,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,0 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
mooi park, alleen jammer dat je voor bijna alles nog moet betalen. Als je als kind wilt spelen moet je geld op zak hebben.
 
Beoordeling van van Veen | Gorinchem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 18-08-2014
4 + 2 persoons Premium kindercottage KV634
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,4
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Super leuk park met veel faciliteiten. Mooie aanbieding via bungalows.nl Zeker de moeite voor terugkeer waard!
 
  1  2  3  4  »