Beoordeling Center Parcs Erperheide

7,8
199 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,2 Faciliteiten 8,2
Schoonmaak accommodatie 7,1 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 64
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 87
Geen kinderen 48
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
95% van de gasten raadt Center Parcs Erperheide aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 22-10-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Een lang weekend op Erperheide vliegt om. je hoeft eigenlijk niet van het park af en je kunt je met 2 kinderen uitstekend vermaken. Voor herhaling vatbaar.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 28-09-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Prima park met uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden. Vooral met (kleine) kinderen hoef je je hier niet te vervelen. Mooi groen park, met nette jaren '80 huisjes. Bij de gewone huisjes dus geen "luxe" als vaatwasser, wasmachine, vloerverwarming, oven, sauna, gratis WiFi, DVD, HiFi-set oid. Maar het park is een aanrader!
TipsBinnen twee kilometer afstand een geweldige indoor-skihal in Peer en een mooie supermarkt de Garrefour in Bree (8km).
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 14-09-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Zwaar verouderde huisjes, zonder moderne voorzieningen (geen vaatwasser, oude tv). Banken en bedden zijn uitgeleefd.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-08-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Leuk weekend verblijf gehad! We verveelden ons geen enkel moment en het huisje is er erg gezellig en proper. Enkel onze slaapkamer rook er heel muf, ook bij aankomst rook het er enorm naar sigarettenrook van de vorige huurders, dat was wel jammer, na goed verluchten was die geur snel weer weg.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 02-07-2015
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,9 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
Mooi park, alleen jammer dat de wegbewijzering erg summier was, daardoor veel moeten rondrijden om bij het huisje te komen.
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 31-03-2014
2-persoons Comfort appartement EP82
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
In het app voor 2 personen is de ruimte om te koken veel te klein en op 2 pitten kun je bijna niets. Vond het onzin om je auto op het parkeerterrein te moeten zetten veel te ver lopen daar vandaan, steeds als je weg wilde moest je een eind lopen. huisjes zijn erg donker en bedompt, zou er niet langer willen zijn dan een midweek.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 27-01-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
fijne midweek gehad, alleen de laatste dag ging de verwarmingsketel kapot en hadden we geen warmwater en verwarming meer vanaf 8 uur savonds. we hadden wel een sleutel gekregen van naastgelegen bungalow waar we evt. heen konden verhuizen (wat wel heel veel werk is) en ons douchen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-01-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Het park is een echt een aanrader als je jonge kindjes hebt! Geweldige animatie en heel mooi park. Het enige minpunt was het huisje. Vochtig en de inrichting was beperkt. Stofzuiger stond in een keukenkastje, net als bezem en dweilmaterialen. Campingbedje en kinderstoel stonden in de kast van de eenpersoonskamer...beperkte opbergmogelijkheden!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 16-12-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,5
De indoor speelhal Baluba is een absolute aanrader!
TipsPlopsa Indoor in Hasselt is leuk voor kleine kinderen. Echter niet voor de gehele dag maar voor enkele uurtjes aangezien het niet zo groot is.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 28-11-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
De eetgelegenheden zijn prima maar veel te duur.
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000