Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs Erperheide

7,7
171 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,8 Faciliteiten 8,2
Schoonmaak accommodatie 6,8 Prijs/kwaliteit 6,9
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 8,2
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 57
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 76
Geen kinderen 38
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
83% van de gasten raadt Center Parcs Erperheide aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 31-03-2014
2-persoons Comfort appartement EP82
 
review cijfer
6,7
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten -
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk -
In het app voor 2 personen is de ruimte om te koken veel te klein en op 2 pitten kun je bijna niets. Vond het onzin om je auto op het parkeerterrein te moeten zetten veel te ver lopen daar vandaan, steeds als je weg wilde moest je een eind lopen. huisjes zijn erg donker en bedompt, zou er niet langer willen zijn dan een midweek.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 27-01-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
fijne midweek gehad, alleen de laatste dag ging de verwarmingsketel kapot en hadden we geen warmwater en verwarming meer vanaf 8 uur savonds. we hadden wel een sleutel gekregen van naastgelegen bungalow waar we evt. heen konden verhuizen (wat wel heel veel werk is) en ons douchen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-01-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Het park is een echt een aanrader als je jonge kindjes hebt! Geweldige animatie en heel mooi park. Het enige minpunt was het huisje. Vochtig en de inrichting was beperkt. Stofzuiger stond in een keukenkastje, net als bezem en dweilmaterialen. Campingbedje en kinderstoel stonden in de kast van de eenpersoonskamer...beperkte opbergmogelijkheden!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 16-12-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,5
De indoor speelhal Baluba is een absolute aanrader!
TipsPlopsa Indoor in Hasselt is leuk voor kleine kinderen. Echter niet voor de gehele dag maar voor enkele uurtjes aangezien het niet zo groot is.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 28-11-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
De eetgelegenheden zijn prima maar veel te duur.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 24-10-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Een prachtig kindvriendelijk park, met een mooi zwembad en een uitgebreide Baluba.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 17-10-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in dit park. Ons zoontje van 15 maanden heeft zich echt perfect vermaakt. De faciliteiten voor kinderen in deze leeftijdsgroep zijn echt fantastisch en zeer goed doordacht. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld dat zowel in het zwembad als in het speelparadijs Baluba het gedeelte voor de allerkleinsten echt goed gescheiden is van het gedeelte voor de groteren. Daarnaast was de staat van de bungalow prima en de faciliteiten op de plaza ook goed.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 03-06-2013
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
8,8
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Het is echt een super leuk park, wij hadden een dochter van 2,5 en een van 6 maanden bij en alles was goed!!! Wat heb de oudste genoten van het zwembad en de indoorspeeltuin echt geweldig!!!!!
TipsOp een half uurtje zit je bij Plopsaland indoor ook echt de moeite waard!!
 
Beoordeling van Mulder | Maasdijk | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 25-04-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,8
In de plaza is het personeel niet erg vriendelijk. In het grill restaurant plakte het kinderstoeltje aan je handen vast van de viezigheid. Beetje jammer. Want verder was het een leuk park. Vooral de kinderboerderij met alle geitjes die stuk voor stuk jongen kregen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-04-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Erg leuke Center Parcs, zeker met jonge kinderen. Helaas is het onderhoud aan de huisjes en het interieur wat minder. Ook viel het buffet in de marketdome erg tegen.
 
  1  2  3  4  »