Beoordeling Center Parcs Erperheide

7,8
199 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,2 Faciliteiten 8,2
Schoonmaak accommodatie 7,1 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 64
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 87
Geen kinderen 48
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
95% van de gasten raadt Center Parcs Erperheide aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype «  3  4  5  6  7  »

Beoordeling van Mulder | Maasdijk | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 25-04-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,4
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,8
In de plaza is het personeel niet erg vriendelijk. In het grill restaurant plakte het kinderstoeltje aan je handen vast van de viezigheid. Beetje jammer. Want verder was het een leuk park. Vooral de kinderboerderij met alle geitjes die stuk voor stuk jongen kregen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-04-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Erg leuke Center Parcs, zeker met jonge kinderen. Helaas is het onderhoud aan de huisjes en het interieur wat minder. Ook viel het buffet in de marketdome erg tegen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 21-03-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Super leuk park voor de kinderen. De huisjes zijn niet bijzonder. Zeer vriendelijk personeel.
 
Beoordeling van fam vandegard | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 12-03-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
We zijn een midweek in een 5 persoonsbungalow geweest. Deze was wat verouderd maar was goed schoon. We hadden eerdere reacties gelezen over de slechte staat van de bungalows maar dit vinden wij persoonlijk overdreven. We hebben ons erg goed vermaakt in het zwembad en de balluba die was geweldig ons zoontje van 3 was er helemaal weg van. Wij gaan hier zeker nog eens terug.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-03-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
5,4
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 5,3
het park zelf is mooi, maar het personeel is ontzettend onklantvriendelijk, en ronduit sjagerijnig
 
Beoordeling van te kaat | Geen kinderen | 17-01-2013
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
7,6
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 6,5
Mooi park,mooie omgeving,net huisje niet het nieuwste interieur maar wel netjes, verder een mooie plaza
 
Beoordeling van De cauwer mireille | Zwijndrecht belgie | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-01-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 7,8 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
We hebben ons zeer goed geamuseerd oud nieuw was geweldig prijs buffet was betaalbaar zeer vriendelijk bungalow was ook heel goed enige minuutje was als je met meerdere mensen bent ener is maar 1wc en de is dan nog op debadkamergeeftdatwel problemen. Het is nietnodig voor het park te verlaten want er is voor elk watwils enige minpuntje was supermarkt wel wat duurder dan anders maar ja je moet je dan ook niet verplaatsen mede wagen we komen zeker terug
 
Beoordeling van s.fuchs | deventer | Geen kinderen | 07-01-2013
2-persoons Comfort appartement EP82
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
geweldig park
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 13-12-2012
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,4 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Erperheide is een fijn park. De 5-persoons huisjes zijn ruim genoeg en het zwembad is geweldig. Met grotere kinderen (12+) zou ik het niet meer doen maar voor jongere kinderen is dit echt het leukste park.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 06-12-2012
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Zwembad was netjes en verzorgd, zwembad water was goed, geen last gehad van prikkende ogen. De huisjes EP81 waren wel wat gedateerd en soms wat minder in goede staat, banken / stoelen zaten enkel van geen meter, kreeg er rugpijn van
 
  Pagina «  3  4  5  6  7  »
 
Vragen? Start Chat

0000