Beoordeling Center Parcs Erperheide

7,8
199 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,2 Faciliteiten 8,2
Schoonmaak accommodatie 7,1 Prijs/kwaliteit 7,0
Park algemeen 8,0 Kindvriendelijk 8,0
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 64
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 87
Geen kinderen 48
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
95% van de gasten raadt Center Parcs Erperheide aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van Fam. Kraaij | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-10-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Wij hebben een heerlijk weekend gehad met onze jongens van 11 en 13 jaar, zij hebben vooral erg genoten van het mooie zwembad. Het park ligt mooi in de bossen, de eekhoorntjes liepen langs de ramen, prachtig! Het huisje was prima, wel eenvoudig maar alles was aanwezig. Het enige minpuntje vonden wij de bedden, die lagen echt niet lekker door slechte matrassen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 22-10-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Een lang weekend op Erperheide vliegt om. je hoeft eigenlijk niet van het park af en je kunt je met 2 kinderen uitstekend vermaken. Voor herhaling vatbaar.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 28-09-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Prima park met uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden. Vooral met (kleine) kinderen hoef je je hier niet te vervelen. Mooi groen park, met nette jaren '80 huisjes. Bij de gewone huisjes dus geen "luxe" als vaatwasser, wasmachine, vloerverwarming, oven, sauna, gratis WiFi, DVD, HiFi-set oid. Maar het park is een aanrader!
TipsBinnen twee kilometer afstand een geweldige indoor-skihal in Peer en een mooie supermarkt de Garrefour in Bree (8km).
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 14-09-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 4,8 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 7,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
Zwaar verouderde huisjes, zonder moderne voorzieningen (geen vaatwasser, oude tv). Banken en bedden zijn uitgeleefd.
 
Beoordeling van A.Smit | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 18-08-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,8
Wij hebben last-minute gereserveerd bij bungalowS. Allemaal keurig geregeld! Wij zijn van mening dat Center Parcs moet investeren in hun huisjes en dan vooral hygiŽne (matrassen, schoonmaak). Verder is Erperheide een mooi park met super faciliteiten (voor de kinderen).
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-08-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Leuk weekend verblijf gehad! We verveelden ons geen enkel moment en het huisje is er erg gezellig en proper. Enkel onze slaapkamer rook er heel muf, ook bij aankomst rook het er enorm naar sigarettenrook van de vorige huurders, dat was wel jammer, na goed verluchten was die geur snel weer weg.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-07-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
leuk en gezellig
 
Beoordeling van Anneke de Boom | Hellevoetsluis | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-05-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Erperheide is een park waar jong en oud zich niet hoeft te vervelen en daarom is het een ideale vakantiebestemming. Zwembad, ponyrijden, kinderboerderij (heel leuk), bowlen, boogschieten, klimmen, poolen, indoor speeltuin Baluba etc.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-01-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,5
Geweldig Park, Erperheide. Kinderen weten niet wat ze moeten kiezen Baluba of zwembad. Kortom zij komen tijd te kort.
 
Beoordeling van hoevers | dieren | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-11-2014
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
8,8
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Lichtelijk gespannen reden wij richting Peer. Ik had de reviews en beoordelingen gelezen over Erperheide en daar werd ik niet vrolijk van. Smerig, vochtig, oud en duur was wat ik las. Eenmaal aangekomen werden we blij verrast; vriendelijk personeel, een super schoon huisje met mooie nieuwe apparatuur (en we hadden geen luxe geboekt hoor, gewoon een basic huisje) het zwembad was heel erg mooi en schoon, voldoende zwemvesten voor de kinderen kortom, ik herken niets in die negatieve beoordelingen van zoover
 
  Pagina 1  2  3  4  »
 
Vragen? Start Chat

0000