Beoordeling Center Parcs Erperheide

7,8
189 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,1 Faciliteiten 8,2
Schoonmaak accommodatie 7,4 Prijs/kwaliteit 7,5
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 8,1
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 61
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 84
Geen kinderen 44
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
95% van de gasten raadt Center Parcs Erperheide aan
 
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van A.Smit | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 18-08-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 7,8
Wij hebben last-minute gereserveerd bij bungalowS. Allemaal keurig geregeld! Wij zijn van mening dat Center Parcs moet investeren in hun huisjes en dan vooral hygiŽne (matrassen, schoonmaak). Verder is Erperheide een mooi park met super faciliteiten (voor de kinderen).
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-08-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 7,6 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Leuk weekend verblijf gehad! We verveelden ons geen enkel moment en het huisje is er erg gezellig en proper. Enkel onze slaapkamer rook er heel muf, ook bij aankomst rook het er enorm naar sigarettenrook van de vorige huurders, dat was wel jammer, na goed verluchten was die geur snel weer weg.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-07-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
leuk en gezellig
 
Beoordeling van Anneke de Boom | Hellevoetsluis | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-05-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Erperheide is een park waar jong en oud zich niet hoeft te vervelen en daarom is het een ideale vakantiebestemming. Zwembad, ponyrijden, kinderboerderij (heel leuk), bowlen, boogschieten, klimmen, poolen, indoor speeltuin Baluba etc.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 22-01-2015
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,5
Geweldig Park, Erperheide. Kinderen weten niet wat ze moeten kiezen Baluba of zwembad. Kortom zij komen tijd te kort.
 
Beoordeling van hoevers | dieren | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-11-2014
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
8,8
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Lichtelijk gespannen reden wij richting Peer. Ik had de reviews en beoordelingen gelezen over Erperheide en daar werd ik niet vrolijk van. Smerig, vochtig, oud en duur was wat ik las. Eenmaal aangekomen werden we blij verrast; vriendelijk personeel, een super schoon huisje met mooie nieuwe apparatuur (en we hadden geen luxe geboekt hoor, gewoon een basic huisje) het zwembad was heel erg mooi en schoon, voldoende zwemvesten voor de kinderen kortom, ik herken niets in die negatieve beoordelingen van zoover
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-08-2014
2-persoons Comfort appartement EP82
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
We hadden een 2 pers. Cottage gehuurd maar kregen een VIP 4 pers. Cottage! Erg luxe met prachtige badkamer, sauna, aparte douche. Alles keurig schoon en nieuw. Medewerkers erg klantvriendelijk. Zwembad voor jong en oud.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2014
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
fantastisch verblijf gehad op de erperheide, cottage 730 een aanrader grenst aan een speeltuin en de schapen lopen precies daar los.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-08-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
we hebben enorm genoten van alles wat er te beleven was op erperheide. zeer vriendelijk personeel, leuk huisje en ja dan hadden we ook nog het weer mee!!! zeker voor herhaling vatbaar
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 08-08-2014
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Bij aankomst stonk het toilet enorm was het beddengoed ooit gaan schimmelen nu lag het op ons bed een onaangenaam gezicht een bank in de huiskaner stonk naar overgeefsel dit alles is wel direct na melding direct opgepakt Wij hhaddn oud kaartje van het park waarop stond dat pizza geleverd werd dit was niet waar we moesten het halen terwijl er juist die dag noodweer was moest vragen om een vuilniszak om de pizza dozen in te stoppen ze hadden geen rasjes of zo een beetje knullig
 
  Pagina 1  2  3  4  »