Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs Erperheide

7,7
172 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 6,9 Faciliteiten 8,2
Schoonmaak accommodatie 6,8 Prijs/kwaliteit 6,9
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 8,2
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 57
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 77
Geen kinderen 38
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
83% van de gasten raadt Center Parcs Erperheide aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  3  4  »

Beoordeling van hoevers | dieren | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-11-2014
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
8,8
Kwaliteit accommodatie 8,7 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
Lichtelijk gespannen reden wij richting Peer. Ik had de reviews en beoordelingen gelezen over Erperheide en daar werd ik niet vrolijk van. Smerig, vochtig, oud en duur was wat ik las. Eenmaal aangekomen werden we blij verrast; vriendelijk personeel, een super schoon huisje met mooie nieuwe apparatuur (en we hadden geen luxe geboekt hoor, gewoon een basic huisje) het zwembad was heel erg mooi en schoon, voldoende zwemvesten voor de kinderen kortom, ik herken niets in die negatieve beoordelingen van zoover
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 12-08-2014
2-persoons Comfort appartement EP82
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 9,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
We hadden een 2 pers. Cottage gehuurd maar kregen een VIP 4 pers. Cottage! Erg luxe met prachtige badkamer, sauna, aparte douche. Alles keurig schoon en nieuw. Medewerkers erg klantvriendelijk. Zwembad voor jong en oud.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2014
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 9,0
fantastisch verblijf gehad op de erperheide, cottage 730 een aanrader grenst aan een speeltuin en de schapen lopen precies daar los.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-08-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,7
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
we hebben enorm genoten van alles wat er te beleven was op erperheide. zeer vriendelijk personeel, leuk huisje en ja dan hadden we ook nog het weer mee!!! zeker voor herhaling vatbaar
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 08-08-2014
4-persoons Comfort cottage EP84
 
review cijfer
6,2
Kwaliteit accommodatie 6,2 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 5,9 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Bij aankomst stonk het toilet enorm was het beddengoed ooit gaan schimmelen nu lag het op ons bed een onaangenaam gezicht een bank in de huiskaner stonk naar overgeefsel dit alles is wel direct na melding direct opgepakt Wij hhaddn oud kaartje van het park waarop stond dat pizza geleverd werd dit was niet waar we moesten het halen terwijl er juist die dag noodweer was moest vragen om een vuilniszak om de pizza dozen in te stoppen ze hadden geen rasjes of zo een beetje knullig
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 10-03-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
6,5
Kwaliteit accommodatie 5,3 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,0
De bungalow type comfort is matig onderhouden. Schoonmaken? volgens mij is er een nieuwe spreekwoord: met de Belgische slag, ongelofelijk smerig, de spetters en vlekken van de vorige gebruikers zaten nog op de muur, de vloer en nog veel onhygiŽnischer ook de bedden, vonden zelfs een beschimmelde sok met haren en al onder 1 van de bedden van de kinderen. Hebben zelf maar het nodig poetswerk gedaan. voor een midweek ruim 500 euro betaald, had wel iets meer verwacht. volgende keer geen centerparcs meer.
TipsHasselt erg leuk stadje om te shoppen en een terrasje te pakken
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 27-01-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
fijne midweek gehad, alleen de laatste dag ging de verwarmingsketel kapot en hadden we geen warmwater en verwarming meer vanaf 8 uur savonds. we hadden wel een sleutel gekregen van naastgelegen bungalow waar we evt. heen konden verhuizen (wat wel heel veel werk is) en ons douchen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-01-2014
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 6,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Het park is een echt een aanrader als je jonge kindjes hebt! Geweldige animatie en heel mooi park. Het enige minpunt was het huisje. Vochtig en de inrichting was beperkt. Stofzuiger stond in een keukenkastje, net als bezem en dweilmaterialen. Campingbedje en kinderstoel stonden in de kast van de eenpersoonskamer...beperkte opbergmogelijkheden!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 16-12-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
8,3
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 9,0 Kindvriendelijk 8,5
De indoor speelhal Baluba is een absolute aanrader!
TipsPlopsa Indoor in Hasselt is leuk voor kleine kinderen. Echter niet voor de gehele dag maar voor enkele uurtjes aangezien het niet zo groot is.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 28-11-2013
5-persoons Comfort cottage EP81
 
review cijfer
7,0
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 7,3
De eetgelegenheden zijn prima maar veel te duur.
 
  1  2  3  4  »