Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Vossemeren

7,9
58 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,7 Faciliteiten 8,1
Schoonmaak accommodatie 7,5 Prijs/kwaliteit 7,5
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 8,1
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 7
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 30
Geen kinderen 21
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
88% van de gasten raadt Center Parcs De Vossemeren aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 07-09-2011
8-persoons Premium cottage VM827
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
HET WAS EEN SUPPER MIDWEEK EN ERG VRIENDELIJK PERSONEEL EN GOED BEHULPZAAM WE HADDEN EEN HUISJE BIJ HET CENTRUM EN ER WAS VAN ALLES TE DOEN GOED BEGAANBAAR VOOR ROLSTOEL
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-02-2012
6-persoons Comfort cottage VM062
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
het was heerlijk genieten. leuk zwembad en de discovery hal is helemaal top de kinderen hebben het heerlijk gehad en wij als volwassenen ook echt een aanrader wij gaan zeker een keer terug
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 21-04-2012
6-persoons Premium cottage VM627
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Mooi park met veel mogelijkheden. Veel verschillende speeltuinen. Leuk dierenpark. Huisje was prima. Het park is wel groot dus je moet wel een stukje lopen om bij de faciliteiten te komen of je moet een fiets mee nemen/ huren.
TipsWe zijn op zaterdag naar de markt geweest in neerpelt. Kleine maar gezellige dorpsmarkt. leuk bruincafe bezocht 't vlamisch hoes.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-08-2012
4-persoons Premium cottage VM427
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
We hebben een geweldige midweek gehad op Vossemeren. Het is een erg groot park. We hadden gelukkig een golfkarretje in gebruik.(gehuurd) Maar fantastisch mooi allemaal, ook veel te doen voor kinderen!
 
Beoordeling van Anoniem | Geen kinderen | 02-10-2014
2-persoons Premium hotelkamer VM277
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Gewoon goed en gezellig
TipsGoed en leuk
 
Beoordeling van P.Giepmans | Beek en donk. | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 11-08-2014
2-persoons Premium hotelkamer VM277
 
review cijfer
8,4
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,5 Faciliteiten 8,5
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
De hotelkamer zag er erg netjes uit. Het aanbod tijdens het ontbijt kon beter maar er was voldoende keuze.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 10-11-2011
6-persoons Comfort cottage VM062
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Mooi park met mooi aangekleed centrum, incl. Aqua Mundo, Discovery Bay e.d. Dat is toch altijd wel het mooie bij Center Parcs, al betaal je daar natuurlijk via een duur(der) huisje wel voor. Overigens was ons 6-persoons bungalow lekker ruim, iets wat je bij Center Parcs ook wel eens anders treft. Vossemeren is een aanrader dus!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 23-01-2014
6-persoons Premium cottage VM627
 
review cijfer
8,0
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
Vossemeren super park
 
Beoordeling van M.van den Boomen, | Heeze | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 24-01-2013
6-persoons Comfort cottage VM062
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 9,0
Park algemeen 8,0 Faciliteiten 8,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
we hebben een zeer gezellig en goed weekend gehad met 6 personen en de hond.voor de hond was er een toilet tegenover de bungalow,ideaal dus.we hebben ons geen moment verveeld want er was van alles te doen ,voor groot en klein.het was zeker de moeite waard en we gaan zeker een keer teug.
 
Beoordeling van Marcel | Doetinchem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 20-03-2014
4-persoons Premium cottage VM427
 
review cijfer
7,9
Kwaliteit accommodatie 7,0 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 8,0
Huisjes zijn gedateerd. Dit park heeft nog niet de update gehad zoals vele parken dat al wel hebben gehad. Zwembad maakt wel veel goed.
 
  1  2  »