Uw voordelen

  • Onze keuze is reuze: 550 bungalowparken
    In Nederland, België en Duitsland
  • Onze klok staat op service
    7 dagen voor u bereikbaar
  • Elk oordeel heeft zijn voordeel
    Al meer dan 100.000 gastbeoordelingen
  • Wat u ziet, kunt u direct boeken!!
    Wat wij tonen is ook direct beschikbaar en te boeken
  • U ziet direct wat de bijkomende kosten zijn
Powered by Weekendjeweg.nl

Beoordeling Center Parcs De Vossemeren

7,9
58 beoordelingen
  Kwaliteit accommodatie 7,7 Faciliteiten 8,1
Schoonmaak accommodatie 7,5 Prijs/kwaliteit 7,5
Park algemeen 8,1 Kindvriendelijk 8,1
 
Toon beoordelingen van:
Gezin met kinderen tot 6 jaar 7
Gezin met kinderen vanaf 6 jaar 30
Geen kinderen 21
Toon:
Alleen met opmerking
Alles
Alleen tips
88% van de gasten raadt Center Parcs De Vossemeren aan
 
Meer over dit park
 

Hieronder vindt u de beoordelingen van gasten die via BungalowS.nl hebben geboekt, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf op dit park. Hoe werkt het?

Sorteer op datum | cijfer | bungalowtype 1  2  »

Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 07-09-2011
8-persoons Premium cottage VM827
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
HET WAS EEN SUPPER MIDWEEK EN ERG VRIENDELIJK PERSONEEL EN GOED BEHULPZAAM WE HADDEN EEN HUISJE BIJ HET CENTRUM EN ER WAS VAN ALLES TE DOEN GOED BEGAANBAAR VOOR ROLSTOEL
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 10-11-2011
6-persoons Comfort cottage VM062
 
review cijfer
8,1
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 8,8
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Mooi park met mooi aangekleed centrum, incl. Aqua Mundo, Discovery Bay e.d. Dat is toch altijd wel het mooie bij Center Parcs, al betaal je daar natuurlijk via een duur(der) huisje wel voor. Overigens was ons 6-persoons bungalow lekker ruim, iets wat je bij Center Parcs ook wel eens anders treft. Vossemeren is een aanrader dus!
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 09-02-2012
6-persoons Comfort cottage VM062
 
review cijfer
8,6
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,8 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 9,0
het was heerlijk genieten. leuk zwembad en de discovery hal is helemaal top de kinderen hebben het heerlijk gehad en wij als volwassenen ook echt een aanrader wij gaan zeker een keer terug
 
Beoordeling van P. Versteegt | Houten | Geen kinderen | 09-02-2012
2-persoons Premium hotelkamer VM277
 
review cijfer
6,6
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 7,0
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk -
Ik kom al +/- 25 jaar op bungalowpark De Vossemeren, de laatste 8 jaar ben ik niet meer geweest, wat me deze keer erg opviel was de gedateerde uitstraling van het park. Het lijkt of er sinds de opening van het park niet veel meer is gebeurt.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 05-03-2012
6-persoons Comfort cottage VM062
 
review cijfer
6,1
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 4,0
Park algemeen 6,9 Faciliteiten 6,6
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 6,5
Sterk verouderde bungalows, uitgezakt bankstel, uitgezakte bedden, slecht afsluitbare voordeur (inbraakschade), kluisje dat half los komt uit de muur. Direct de 2e dag hier zowel mondeling als schriftelijk melding van gemaakt bij receptie. Hier werd geen actie op ondernomen. Ontbijt is een aanrader in het restaurant. Diner is weinig voor veel geld en redelijk smakelijk. Al bij al is de eerste ervaring met Center Parcs niet voor herhaling vatbaar.
TipsIn het centrum zijn diverse eettentjes die kwalitatief en qua prijs een goed alternatief vormen.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 21-04-2012
6-persoons Premium cottage VM627
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,5
Mooi park met veel mogelijkheden. Veel verschillende speeltuinen. Leuk dierenpark. Huisje was prima. Het park is wel groot dus je moet wel een stukje lopen om bij de faciliteiten te komen of je moet een fiets mee nemen/ huren.
TipsWe zijn op zaterdag naar de markt geweest in neerpelt. Kleine maar gezellige dorpsmarkt. leuk bruincafe bezocht 't vlamisch hoes.
 
Beoordeling van Rachella | Geen kinderen | 03-05-2012
4-persoons Comfort cottage VM063
 
review cijfer
6,3
Kwaliteit accommodatie 5,7 Schoonmaak accommodatie 6,5
Park algemeen 6,3 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 4,0 Kindvriendelijk 8,5
Matrassen zijn niet goed. Neem een zaklamp mee als je 's avonds naar buiten gaat, want de verlichting doet het niet.
TipsEr is een lekkere restaurant ons 10 min vanaf het park. Het is een lopend buffet voor 11.50. Dat is veel goedkoper dan op het park zelf en het is lekker.
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 27-07-2012
4-persoons Comfort cottage VM063
 
review cijfer
7,7
Kwaliteit accommodatie 8,3 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 8,3 Faciliteiten 6,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 8,0
het was voor ons de eerste keer en het was echt SUPER een aanrader!!! jammer dat er buiten nie zo'n grote speeltuin is voor de kids zou nog beter zijn hebben ze gemist .ons zien ze zeker nog teruf gtjs.:-)
 
Beoordeling van Anoniem | Gezin met kinderen tot 6 jaar | 13-08-2012
4-persoons Premium cottage VM427
 
review cijfer
8,5
Kwaliteit accommodatie 7,5 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 9,0 Faciliteiten 9,0
Prijs/kwaliteit 6,5 Kindvriendelijk 9,0
We hebben een geweldige midweek gehad op Vossemeren. Het is een erg groot park. We hadden gelukkig een golfkarretje in gebruik.(gehuurd) Maar fantastisch mooi allemaal, ook veel te doen voor kinderen!
 
Beoordeling van Ella | Spijkenisse | Gezin met kinderen vanaf 6 jaar | 29-10-2012
4-persoons Premium cottage VM427
 
review cijfer
7,8
Kwaliteit accommodatie 8,0 Schoonmaak accommodatie 8,0
Park algemeen 7,3 Faciliteiten 8,3
Prijs/kwaliteit 8,0 Kindvriendelijk 7,3
Heel leuk park, wel erg groot en autovrij, dus rekening mee houden als je bv buiten het park boodschappen gaat doen. Veel voor kinderen te doen en erg gezellig plaza
 
  1  2  »